SIREU Freestanding

Pranie a sušenie, špičkové technológie a prvotriedny dizajn – všetko v jednom. Kombinované práčky so sušičkou Siemens bielizeň dokonale vyperú a vysušia, navyše, ponúkajú viacero inovatívnych funkcií, ktoré starostlivosť o bielizeň urýchlia a uľahčia. 

 

Doprajte si luxus kompletnej starostlivosti o bielizeň aj v menších domácnostiach. Kombinované práčky so sušičkou Siemens bielizeň perfektne vyperú, vysušia a nadchnú aj atraktívnym dizajnom. 

Súčasnosť je hektická a nie je čas zdržiavať sa úlohami navyše. Na každej minúte záleží. Aj keď sa práve neponáhľate, môžete sa spoľahnúť na dokonale čistú a suchú bielizeň. S programom wash & dry 60‘, ktorý kombinované práčky so sušičkou Siemens ponúkajú, oblečenie vyperiete a vysušíte v jednom cykle za 60 minút. Pokiaľ potrebujete niečo bleskovo vyprať, môžete využiť program super 15'.

 

SIREU Freestanding

 

Nechcete sa zdržiavať žehlením? Použite program smartFinish. Jemná para bielizeň vyhladí a perfektne sa postará o vaše šaty, košele či blúzky. 

Máte obavu, aby sa bielizeň pri praní a sušení nepoškodila? Zbytočne. Technológia autoDry chráni oblečenie pomocou smart senzorov, ktoré kontrolujú teplotu a zvyškovú vlhkosť, aby sa bielizeň neprehrievala ani nepresušila. 

 

SIREU Freestanding

 

Zaujímajú vás konkrétne modely? 

Viac informácií nájdete na: 

www.siemens-home.bsh-group.com/sk

Pin It