ptacek HU Conservative

Foto: Kúpeľne Ptáček

 

Sprchové zásteny Concept 400 vynikajú bezrámovým riešením s použitím nástenných profilov vyrobených z lešteného hliníka, moderne tvarovaným madlom.

 

Dvere majú z vnútornej strany zapustené pánty so zdvíhacím mechanizmom, ktoré uľahčujú ich otváranie a vďaka zapusteniu aj ľahké čistenie stierkou. Zástena disponuje čírym sklom s hrúbkou 6 mm s povrchovou úpravou Anti-plaque. Vďaka tomuto povrchu voda podstatne rýchlejšie steká, a tým sa netvorí na skle sprchového kúta usadeniny z vodného kameňa a nezachytáva špina. Nástenné profily sú dostupné aj v matnej čiernej farbe - Black Edition.

 

ptacek Tablet Black

Foto: Kúpeľne Ptáček

 

Sprchové zásteny Concept 400 môžete doplniť aj šikovnými doplnkami HÜPPE Select+ a získať tak nielen odkladací priestor vo vnútri sprchového kúta, ale aj napríklad uterák. Na rozdiel od bežných sprchových poličiek sa jednotlivé prvky produktového radu HÜPPE Select+ neskrutkujú na stenu, takže nie je potrebné žiadne vŕtanie ani otvory v obkladoch. Zrkadlo, Tablet, Stierka alebo Drybox sa pripevňujú k profilu v bezškárovo skrytom kanáli vďaka ktorému vznikne homogénny povrch bez priehlbín a znečistených rohov, takže ich čistenie a údržba je veľmi jednoduchá.

 

ptacek HU Pragmatic

Foto: Kúpeľne Ptáček

 

Jednotlivé doplnky je možné ľahko zložiť, umyť ale aj zároveň vyčistiť aj sklo alebo obklad za nimi. Dokonca ani vonkajšia odkladacia polička Shower Board nepotrebuje otvor v skle, ale je upevnená pomocou patentovaného upínacieho systému HÜPPE. Suchý uterák tak bude po sprchovaní ihneď po ruke. Inštalácia a výmena sú veľmi jednoduché. Pomocou HÜPPE Select+ Setu môžete v sprchovom kúte HÜPPE vytvoriť praktické centrum Vašej kúpeľne navyše v exkluzívnom a elegantnom dizajne vrátane bezpečných oblých hrán v trendovej čiernej alebo nenápadnej matnej striebornej.

 

ptacek Drybox Black

Foto: Kúpeľne Ptáček

 

Benefitom je aj skutočnosť, že nie je potrebné sa ihneď rozhodnúť o počte alebo výške uchytenia organizérov. Vybavenie môžete ľubovoľne premiestňovať, vymieňať alebo treba dokúpiť neskôr pre svoje deti. Napríklad zrkadlo tak môžete prispôsobiť výške všetkých členov rodiny. Veľmi praktická je aj schránka Drybox, v ktorej ochránite predmety, ako sú okuliare alebo holiace potreby, pred striekajúcou vodou a mydlom.

 

ptacek Huppe

Foto: Kúpeľne Ptáček

 

ptacek Huppe

Foto: Kúpeľne Ptáček

 

 

Exkluzívne www.kupelne-ptacek.sk

Pin It