chudej vpusty

Foto: SaB

 

Pri realizácii kúpeľní sa oplatí venovať detailná pozornosť aj takým prvkom, ako sú odtokové žľaby alebo podlahové vpusty. Inovácie v tejto oblasti posúvajú hranice funkčnosti a dizajnu opäť o čosi ďalej.

 

Jedným z vystavoateľov na pražskom veľtrhu For Arch bola aj česká firma Chuděj, špecialista na odvodnenie priemyselných, domácich a inžinierskych sietí. O tom, že tento český výrobca je na pulze aktuálnych trendov a moderných technológií, svedčí aj pravidelná účasť spoločnosti na prestížnych zahraničných veľtrhoch. V posledných mesiacoch to boli aj také exotické miesta ako Kolumbia či Mexiko City.

Na pražskom veľtrhu zástupcovia firmy Chuděj predstavili novinky pre moderné kúpeľne: lineárne žľaby či podlahové vpusty. Jednou z noviniek prezentovaných na veľtrhu bola aj možnosť pozlátenia vpustov či ich pokrytie meďou. Spoločnosť predstavila aj viaceré vonkajšie prvky súvisiace s kanalizáciou. Návštevníkov veľtrhu zaujímali aj detaily v podobe klipov na podlahové kúrenie alebo iné prichycovacie prvky. 

Spoločnosť  Chuděj pôsobí na trhu už od roku 1990 a o inovatívnosti ich produktov svedčí aj fakt, že ich exportujú do viac ako 50 krajín sveta. O novinkách nám na pražskom veľtrhu For Arch viac porozprával Miroslav Chuděj:

 

Pin It