Inteligentná domácnosť sa už pomaly stáva samozrejmosťou v dnešnej dobe. Spotrebiče či gadgety, ktoré dokážu uľahčiť život tak už nájdeme v takmer každej domácnosti. Pozrite si s nami, aké novinky priniesol rok 2017.

Sonos One

Predstavte si prístroj, ktorý uprace všetku vašu hudbu a dovolí vám v každej miestnosti prehrávať rozdielne pesničky v rovnakom čase. Presne toto dokáže prístroj Sonos One. Navyše má v sebe vbudovanú Alexu, čiže ovládanie hlasom je samozrejmosťou.

1 14.12.26

 

 

LG Home Bot

Robotický vysávač budúcnosti- ovládať ho môžete na diaľku cez smatfón. Sám si dokáže zmapovať plochu a dokáže vyhodnotiť, ktorý kút si vyžaduje väčšiu či menšiu starostlivosť.

2 14.12.26

 

 

Notion Sensor

Maličký gadget, ktorý dokáže viac ako sa môže zdať. Je to doslova domáci strážca- upozorní vás pri neoprávnenom vniknutí z vonku, pri kvapkajúcom potrubí a iných nečakaných situáciách v domácnosti.

3 14.12.26

 

 

iKettle

Kanvica tretej generácie, ktorá vám umožní ovládať teplotu vody na diaľku. Dokonca si prostredníctvom smartfónu môžete nastaviť konkrétny čas, kedy si želáte mať vodu prirpavenú.

4

 

 

LG PuriCare

Nenápadne elegantný čistič vzduchu, ktorý takisto môžete ovládať na diaľku cez smartfón. Dokáže vydetekovať nečistoty vo vzduchu a následne ich vyfiltrovať a tým vyčistiť vzduch. Takisto dokáže minimalizovať zápach či dym.

5 14.12.26

Pin It