1. 4. 2018

Pre spoločnosť BLUM bol ostatný ročník výstavy v Nitre úspešný nielen preto, že predstavila nový systém, ktorý rozšíri možnosti návrhu interiéru a kreatívnych riešení, ale aj z dôvodu získania dvoch ocenení. To jedno putovalo do rúk zástupcov firmy priamo z našej redakcie.

blum 1

Rok 2018 bol pre spoločnosť BLUM míľnikom – oslávila 20. výročie svojej účasti na výstave Nábytok a bývanie v Nitre. Líder v oblasti výsuvných systémov a nábytkových kovaní predstavil na veľtrhu systém Expando T, za ktorý dostal čestné uznanie poroty veľtrhu. Systém upevnenia na tenké dvierka otvára priestor pre kreativitu a umožňuje využiť tenké materiály ako dvere alebo čelá nábytku.

Systém Expando T od BLUMu je vhodný pre materiály s hrúbkou 8-14 mm, pretože vŕtanie je hlboké len 6 mm. Môže sa použiť na materiály ako DTD, MDF, HDF, HPL, umelý aj prírodný kameň, keramiku či na cementovláknité dosky. K dispozícii je pre systémy výklopov Aventos, zásuvky LEGRABOX a závesy CLIP-TOP BLUMOTION.

expando t

Spoločnosť Julius BLUM GmbH Höchst získala zároveň na veľtrhu Cenu časopisu SaB Stavebníctvo a bývanie, ktorú Blanke Benkovej odovzdala riaditeľka vydavateľstva Antónia Franeková. Cenu vyrobila umelecká sklárka Veronika Rusňáková.

blum 2

text: redakcia
foto: redakcia, BLUM

Pin It