Pri výbere vchodových dverí do bytu či domu sú rozhodujúce funkčnosť a estetika. Bezpečnostné dvere majú v prvom rade chrániť obyvateľov a ich poklady pred zlodejmi, požiarom, prachom a hlukom. Slúžiť majú celú generáciu, musia byť kvalitné a povrchovou úpravou by sa mali aj farebne hodiť k interiéru aj exteriéru domácnosti.

 

Pre klientov, architektov a projektantov je pri výbere bezpečnostných dverí dôležitá práve široká paleta farieb a povrchových úprava zároveň možnosť vyrobiť dvere na mieru. Slovenský výrobca certifikovaných bezpečnostných dverí SHERLOCK® spĺňa tieto požiadavky a ponúka ešte niečo navyše. Ako prvý výrobca a predajca na Slovensku prináša personalizované dvere pre domy a byty dostupné aj v atypických rozmeroch s maximálne odolným povrchom FunderMax.

 

 

sherlock dvere fundermax byt stavebnictvo byvanie

 

 

Ručne vyrábaná mohutná oceľová konštrukcia, ktorá je kostrou bezpečnostných dverí SHERLOCK®, sa vie prispôsobiť aj atypickým rozmerom dverných otvorov. Na mieru je zhotovená i bezpečnostná zárubňa, a tak sa vyrovná aj s nerovnosťami stien. V prípade, že sa klient rozhodne počas životnosti dvier domácnosť rekonštruovať, žiadny problém. Zárubne sú univerzálne, takže dvere sa môžu bez problémov skrátiť až o 3 cm alebo vymeniť za iné, napríklad z vyššej bezpečnostnej triedy. Pokiaľ ide o farebnosť a povrchovú úpravu dverí, tá môže byť z každej strany odlišná. Zo strany spoločných priestorov v prípade bytu – napríklad z chodby – môžu ladiť s dverami susedov a zo strany bytu sa úplne prispôsobia vkusu majiteľa. Dvere sa dajú podľa gusta zákazníka doplniť rôznymi rámikmi a okrasnými lištami, po ktorých je dopyt najmä v historických budovách či starších bytovkách. Pri exteriérových dverách pre domy je nevyhnutná vode odolná povrchová úprava. Aj pri tomto type dverí môže byť vnútorná strana dverí odlišná, podľa predstáv majiteľa. V prípade, že chcete do chodby dostať viac svetla, bezpečnostné dvere môžete doplniť o sklenené výplne – tzv. svetlíky. Áno, aj tie sú bezpečnostné.

 

 

Unikátny povrch je dizajnovou vychytávkou

Výnimočnosť povrchu FunderMax spočíva v tom, že sa vďaka nemu dokážu dvere absolútne prispôsobiť vkusu zákazníka –môžete si navrhnúť akýkoľvek dizajn – dokonca aj na základe vlastnej fotografie či iného vzoru. Medzi desiatimi ukážkovými povrchmi zo vzorkovníka SHERLOCK® ASSA ABLOY sú napríklad imitácia mramoru, moderná lakovaná biela, bronzová patina či geometrické vzory. Dvere sa však dajú vyrobiť aj úplne personalizované. Architektom a majiteľom nehnuteľností tak ponúkajú prakticky neobmedzené možnosti pri navrhovaní ich vzhľadu. Okrem variability povrchových úprav sa FunderMax vyznačuje aj extrémnou tvrdosťou, ktorá garantuje ochranu dverí pred mechanickým poškodením, extrémami počasia a dokonca aj pred požiarom.

 

 

sherlock dvere fundermax stavebnictvo byvanie

 

 

Povrch vyvinuli a vyrábajú v Rakúsku, najmä pre potreby namáhaných interiérov – napríklad pre chemické laboratóriá, operačné sály, sprchovacie kúty, bazény či letiskové haly s najvyššími požiadavkami na kvalitu. Tvrdosť povrchu je zabezpečená dvojitým vytvrdením acryl-polyuretánovej živice, vďaka čomu spĺňa požiadavky pre náročné dekoratívne oblasti, ktoré musia odolať rôznym typom záťaže. Dvere si tak počas desiatok rokov zachovajú rovnaký vzhľad a odtieň. Navyše, povrch dverí spĺňa vysoké estetické požiadavky. FunderMax je vhodný pre interiérové i exteriérové dvere a má ešte jednu unikátnu vlastnosť – či už je povrch matný alebo lesklý, nezostávajú na ňom viditeľné odtlačky prstov.

 

 

Dverám FunderMax od Sherlock neodoláte

www.sherlock.sk

 

 

Pin It