Nežartujeme. Moddom 2017, bol dôkazom toho, že inteligentná domácnosť má vplyv na všetky časti nášho obytného prostredia. Minimalizovanie akcií pre dosiahnutie požadovaného stavu sa nevyhlo ani segmentu sedacích súprav. Obchodná manažérka spoločnosti K.L. Design, Adriana Trylčová, približuje novinky, ktoré priniesla spoločnosť na tento ročník Moddom 2017. Ako uvádza, práve výstavy sú príležitosťou, kedy môže spoločnosť predstaviť tie najlepšie novinky z jarnej kolekcie. Medzi inými aj inteligentnú sedaciu súpravu.

 

 KLdesign3 ovládanie pohovky alladin

 

 

V portfóliu vystavených modelov nechýbali značky svetového formátu. Jednou z nich je aj pohovka od belgickej firmy Rom, Alladin. Ovládateľná je cez voľne stiahnuteľnú aplikáciu. Výnimočnosťou tohto ovládania je pamäťový program pre ukladanie polôh, ktoré užívateľom vyhovujú najviac. "Súčasťou je základná poloha, relaxačné polohy hlavy aj chrbta. " Ktorýkoľvek člen rodiny môže jednoduchým pohybom - dotykom prsta - ovládať sedaciu súpravu," vysvetľuje Adriana Trylčová.

 

pohovka kl design

 

Okrem toho spoločnosť odprezentovala bohatú sedacích súprav s mäkkými povrchmi a tlmenými farbami, ktoré sú predzvesťou trendov pre rok 018. Medzi inými nechýbala pohovka v odtiene navy blue, ako aj pohovky v neutrálnych odtieňoch s výraznými, oblými líniami. Aj v stánku K.L. Design sme sa mohli presvedčiť o tom, že niekdajší trend minimalisticky strohých segmentov začína ustupovať do úzadia. Presvedčte sa o tom vo videu nižšie a staňte sa našimi stálymi sledovateľmi na youtube. Informácie o najnovších trendoch nielen v obývačkách nájdete aj tam. 

 

Pin It