sadrokartonovy system Artgips

Neexistuje objednávka, ktorú by sme nedokázali splniť, hovorí o 20-ročných skúsenostiach firmy Artgips jej zakladateľ Tomáš Máte. Spoločnosť sa špecializuje na sadrokartónové systémy, ktoré vedia skrášliť domov aj kanceláriu. 

 

Kupujete alebo rekonštruujete dom, byt či kanceláriu? Máte predstavu, ako by ste si prostredie kde budete bývať či pracovať zútulnili do posledného detailu? Už dlhé roky máme na trhu sadrokartónové systémy, ktoré dokážu vaše prostredie dokonale skrášliť a zefektívniť. Pre to, aby ste si svoje predstavy premenili na realitu, vznikla už pred 20 rokmi spoločnosť Artgips. Špecializuje sa na premenu prostredia, kde pracujete či žijete. Oslovili sme zakladateľa tejto spoločnosti Tomáša Máteho a položili mu niekoľko otázok.

Ste na trhu 20 rokov, aké výhody predstavuje sadrokartón a jeho systémy?

Sadrokartónové systémy spĺňajú požiadavky menej náročných, ale aj najnáročnejších zákazníkov. Práca s týmto materiálom dokáže vytvárať rôzne kombinácie od úplne základných tvarov až po tie špecifické, nakoľko požiadavky zákazníkov sú rôzne. Dvadsaťročné skúsenosti našej spoločnosti nám dovolia tvrdiť, že prakticky neexistuje objednávka, ktorú by sme nedokázali splniť. Treba ale podotknúť, že sadra patrí k najstarším stavebným materiálom, to je len ďalší dôkaz, že tento materiál spríjemňuje ľudské obydlia už tisícky rokov.

 

sadrokartonovy system Artgips

 

Ktoré práce patria k vašim obľúbeným?

Na túto otázku by som odpovedal trošku ináč. Máme radi náročných zákazníkov, ktorí majú nejakú predstavu, istý druh kreativity. V tomto prípade je výsledok práce niečo ako umelecké dielo, spojenie predstáv zákazníka a našich skúseností. Veľmi obľúbenými prácami sú v poslednej dobe rôzne svetelné rampy. Kombinácia sadrokartónových podhľadov s rôznymi druhmi svetiel prakticky tvorí najviditeľnejšiu plochu miestnosti, a tým pádom zaručuje dobrý dizajn. Naša práca je zároveň aj naším koníčkom. Chceme a aj ponúkame našim zákazníkom nielen dobre a kvalitne odvedenú prácu, nielen tie najkvalitnejšie materiály, ale v každej odvedenej práci je aj kúsok nášho srdca.

Pin It