montaz demontaz nabytku

Zmena interiéru alebo nové bývanie sú príjemnou záležitosťou. Ak si chcete prácu s tým spojenú ešte viac uľahčiť, zverte montáž nového či demontáž starého nábytku do rúk profesionálov. A tešte sa už len na výsledok.

 

V Trenčíne a okolí sa môžete obrátiť na firmu Montáž/Demontáž nábytku, ktorá vás obremení od dlhého montovania či skladania. Ak si neviete rady s finalizáciou nábytku, ktorý ste si zakúpili, alebo na to jednoducho nemáte dostatok času a energie, táto firma bude pre vás správnou voľbou.

Výhodné ceny

Nezáleží na tom, či ide o skrine, dvere, kuchynské linky alebo napríklad aj veľký kancelársky nábytok. „Rýchlo a spoľahlivo sa postaráme o to, aby boli do vašich priestorov umiestnené kusy nábytku presne tak, ako si to predstavujete,“ hovorí majiteľ firmy Vladimír Purda. Bonusom je naozaj prijateľná cena, ktorú firma prispôsobí po dohode s klientom podľa náročnosti a množstva práce. Vždy však takým spôsobom, aby vyšli zákazníkovi čo najviac v ústrety. Navyše, pracovníci z firmy Montáž/Demontáž nábytku sú ochotní prísť aj cez víkend, ak klient bude mať takú požiadavku.

 

montaz demontaz nabytku

 

Ľahko, rýchlo, odborne

Za kvalitnou prácou tejto firmy stoja mnohé realizácie, ktoré je možné si prezrieť na jej facebookovom profile. Zatiaľ čo profesionáli sa postarajú o váš nábytok, vy sa môžete venovať svojmu hobby, rodine alebo relaxu. Hotové to bude v čo najkratšom možnom čase, bez zbytočných komplikácií či siahodlhého študovania návodov v prípade svojpomocnej montáže.

Problémom nie je ani demontáž starého nábytku: stačí povedať, čo a kam premiestniť a firma Montáž/Demontáž nábytku sa postará o zvyšok.

 

 

montaz demontaz nabytku montaz demontaz nabytku stol

 

 

 

Pripravení pomôcť

Cenová prístupnosť, spoľahlivosť, profesionalita – to sú základné piliere, na ktorých táto firma stavia. „Stačí nám zavolať, prípadne napísať správu na náš facebookový profil a radi si s vami dohodneme termín montáže či demontáže, cenu aj ostatné detaily,“ hovorí ďalej Vladimír Purda. Prozákaznícky prístup je v tejto firme samozrejmosťou. 

 

montaz demontaz nabytku

 

Cesta k vášmu vysnívanému bývaniu tak môže byť ešte rýchlejšia a jednoduchšia. Stačí zveriť potrebnú prácu odborníkom a prísť už priamo do nového domova.

FB: Montáž/Demontáž nábytku

0948 843 993

Pin It