vysavanie robot

Zdroj obrázka: New Africa / Shutterstock.com

 

Upratovanie nepatrí všeobecne medzi najobľúbenejšie činnosti. Vysávanie už vôbec. Najmä ak máte doma deti alebo domácich miláčikov, tak dobre viete, ako rýchlo sa vie podlaha či koberec zašpiniť. Niekedy sa nám skutočne nechce brať do ruky vysávač. Našťastie existuje ešte jedna možnosť ako si povysávať dom a piť popri tom kávu. Ako je to možné?

 

Elektrické vysávače určite nepatria medzi najlacnejšie kúsky. Avšak ak si jeden zoženiete, nebudete ľutovať. Nielen, že vám vydrží veľmi dlho, ale výsledky jeho práce sú na nezaplatenie. Keď v roku 1990 prišla firma iRobot na trh s elektrickými vysávačmi, ešte nikto netušil, že sa stanú jednými z najpredávanejších na svete. Ich robot Roomba si získava čoraz viac ľudí a obsadzuje prvé priečky v počte predaných kusov. Čím je taký špeciálny?

 

  1. Pracujú samostatne
    Jediné, čo musíte spraviť vy je, že ich zapnete. Oni následne začnú vykonávať svoju prácu a začnú vysávať podlahu. Nemusíte sa báť, sú úplne nehlučné, preto nebudete musieť zosilňovať hlasitosť rádia alebo televízora. Po vykonaní svojej práce sa vrátia naspäť do nabíjacej stanice.

  2. Inteligentné prístroje
    to prístroje, ktoré dokážu povysávať rôzne povrchy. Nezáleží preto na tom, či máte doma rôzne druhy podláh, koberce alebo dlaždice. Mohlo by vám napadnúť, či Roomba nenarazí počas upratovania do nejakého nábytku. Nemusíte sa báť! Roboty Roomba majú zabudované senzory, ktoré vysávať upozorňujú na nábytok alebo blízke schody.

  3. Na ovládanie vám stačí aplikácia
    Veľkou výhodou je práve to, že vysávač ovládate cez váš mobil. Môžete si preto nastaviť vysávanie v čase, kedy ste v práci a doma nikto nebude. Vysávač vám vie tiež oznámiť, že už má plný zásobník a je potrebné ho vysypať. V aplikácií si rovnako môžete pozerať históriu a dĺžku vysávania. Môžete si nastaviť miesta, ktoré nechcete aby robot povysával.

 

 

Pin It