mobilia design sedacky

Foto: Mobilia Interior Studio

 

...alebo Ako si vybrať recyklovanú sedačku.

 

Odevné  spoločnosti priam súperia o to, ktorá z nich vyrobí oblečenie zodpovednejším a ekologickejším spôsobom. Trend byť ekologickým sa dostáva už aj medzi nábytkárske firmy. Mobilia interior studio prichádza s inovatívnym nápadom – svoje sedačky „oblieka“ do recyklovaných látok.

Zemité tóny vedú

Všetky odtiene hnedej, béžovej, žltej, zelenej, skrátka nádherné farby zeme, ale aj odtiene ružovej...Také farby dominujú novej kolekcii sedačiek, ktoré predáva firma Mobilia interior studio z Dunajskej Stredy. „Našou hlavnou témou je save the planet, teda záchrana planéty, takže tieto látky sú recyklované a podľa mňa treba zachrániť svet, keď sa dá“, myslí si Kristína Koráb z firmy Mobilia interior studio. Podľa jej skúseností sú ľudia pripravení urobiť pre planétu viac, kampaň Save the planet, ktorú nedávno spustili, má úspech.

 

sedacka interior

Foto: Mobilia Interior Studio

 

„Netreba sa ich báť, že je to z recyklovaného materiálu, v dnešnom svete je to veľmi zaujímavé a dôležité, sú rovnako kvalitné ako iné látky, nemajú skutočne žiadne nevýhody a trošku ochránime ten náš svet,“ dopľňa Attila Koráb z Mobilia interior studio.

Ľahké čistenie

Okrem recyklovaných látok prichádzajú aj s materiálmi, ktoré sú ústretové pre rodiny s deťmi. Keď sa stane nehoda a niečo sa na sedačku vyleje, nie je to žiadny problém pre „easy water clean“ – umývateľné látky. „Vodou z nich jednoducho umyjete  centrofixku, kečup, všetko možné, čo sa vám alebo deťom vyleje..,“ vysvetľuje Attila Koráb.

 

mobilia design kresla

Foto: Mobilia Interior Studio

 

Sedačky a kreslá z ich štúdia sú veľmi variabilné. Môžete si vybrať nie len dizajn  a veľkosť, ale aj šírku sedenia, od 75 cm až po 90 cm, podľa toho, koľko máte v byte či dome miesta.

 

mobilia design9

Foto: Mobilia Interior Studio

 

Okrem krásneho dizajnu zaváži pri výbere sedačky aj to, aby bola naozaj pohodlná na každodenné sedenie či leňošenie. A na tom si v Mobilia interior studio v Dunajskej Strede pri výbere nábytku dajú záležať. Zariadite si u nich celý byt, od kuchyne, cez obývaciu izbu či spálňu, ich ponuka nábytku je naozaj široká a spĺňa najprísnejšie kritéria kvalitného dizajnu a dokonalého pohodlia.

 

mobilia design obyvacka

Foto: Mobilia Interior Studio

 

mobilia design postel

Foto: Mobilia Interior Studio

 

 

www.mobiliadesign.eu

Pin It