Sancal Link Loop Sofa Raw Color dve

Foto: Raw Color

 

Pracovným názvom tohto projektu bolo heslo Party! Štúdio priemyselného dizajnu sa spojilo Raw Color sa spojilo s tradičným španielskym výrobcom nábytku a vytvorilo mimoriadne trendové a kreatívne sedenie.

 

Dve línie sedačiek majú názov Link a Loop. Ich spoločnou črtou je nielen pestrosť, ale aj hra s objemom. Tá v konečnom dôsledku vytvára skulpturálny efekt, ktorý zároveň umožňuje pohodlné sedenie v rôznych polohách.  

 

Sancal Link Loop Sofa Raw Color sedenie

 

Foto: Raw Color

 

Socha aj sedačka

Keď sa nepoužívajú, sedačky Link a Loop vynikajú v priestore ako umelecký doplnok s vlastným, plnohodnotným výrazom. Cieľom je po pandémii osláviť chvíle, kedy si ľudia spolu môžu sadnúť a zabaviť sa. Celkový objem sedačiek je mäkký a hmatateľný, nenájdete na nich žiadne ostré hrany. Koniec koncov, práve takéto oblé tvary sú jedným z hlavných trendov v súčasnom dizajne.

 

Sancal Link Loop Sofa Raw Color zelena

Foto: Raw Color

 

Sancal Link Loop Sofa Raw Color 13 Loop farby

Foto: Raw Color

 

Nekonvenčná pohovka bola navrhnutá tak, aby poskytla rôzne kreatívne možnosti na oddych. Môžete na nej sedieť, byť v polosede alebo pokojne aj ležať. Jednotlivé časti sedačky Link pripomínajú nadrozmerné oká reťaze. Veľkým benefitom je tak možnosť vybrať si kombináciu farieb i dĺžku takto vytvoreného sedenia podľa vlastných predstáv a preferencií.

 

Sancal Link Loop Sofa Raw Color retaz

Foto: Raw Color

 

Sancal Link Loop Sofa Raw Color patchwork

Foto: Raw Color

 

Špeciálna látka

Kolekciu dopĺňa línia Loop, ktorá je dostupná v rôznych veľkostiach aj povrchových úpravách. Pokrýva ju špeciálna textília Planum z dielne textilnej spoločnosti Kvadrat. Táto spoločnosť je známa výrobou high-endových, dizajnových látok a Planum vytvorili špeciálne pre tento projekt.

 

Sancal Link Loop Sofa Raw Color detail

Foto: Raw Color

 

V každej verzii látok autori sedačiek  Loop pracujú s tromi odtieňmi rovnakej farby. Výsledným efektom je dizajn pripomínajúci patchwork vo veľmi modernom a optimistickom variante.

 

Sancal Link Loop Sofa Raw Color fialova

Foto: Raw Color

 

Sedačky Link a Loop sa hodia tak do privátnych priestorov, ako aj do tých verejných a svojou variabilitou poskytujú široké možnosti na kombináciu a vytvorenie rôznych dizajnových možností.

Pin It