Každá z nás ho síce má, aj keď si to naplno neuvedomuje svoj vlastný svet zameraný na krásu a starostlivosť. Je však načase, aby ste svoje rituály priviedli na novú úroveň aj vďaka štýlovým toaletným stolíkom. Vaša beauty rutina sa tak stane každodenným zážitkom.

 

Toaletné stolíky nie sú len obyčajným kusom nábytku, ale aj odrazom kultúry a štýlu. Avšak ich príbeh sa začal písať už v starovekom Egypte. Pozostatky po prvých toaletných stolíkoch sa totiž našli v hrobkách tejto civilizácie. Podobu, v akej ich poznáme dnes my im však dalo 17.storočie a slávna Madame de Pompadour na dvore Ľudovíta XV, neskôr aj Mária Antoinetta. V 19.storočí už začali byť klasikou v spálňach, inšpirované najmä hravým a pompéznym rokokom, renesanciou, barokom či viktoriánskym štýlom. K tradičným dekoráciám tak patrili vyrezávané kvetiny a ornamenty. Svoju popularitu našli aj v 21.storočí, kedy si môžeme vyberať z rôznych štýlov stolíkov. Toaletnestoliky.sk však utíšia vašu túžbu po romantických, elegantných kúskoch, ktoré oplývajú vintage nádychom.

 

Pre milovníčku provensálskeho štýlu – Joan d´Arc

Stolík pomenovaný po hrdinke Johanke z Arku je inšpirovaný francúzskym vintage štýlom, ktorý je dnes známy aj ako provensálsky. Centrálna zásuvka je doplnená menšími bočnými, ktoré poskytujú dostatok miesta na uskladnenie a organizáciu. Dizajnu dominuje veľké zrkadlo s kvetinovou výzdobou.

 

joan darc front

 

 

Pre maximalistku – Marie Antoinette

Marie Antoinette si získa každú beauty maniačku, ktorá potrebuje dostatok miesta pre všetky kozmetické štetce, šperky, rúže či laky na nechty. Rozmerný stolík má dokonca až 7 zásuviek a trojicu oválnych zrkadiel, pri ktorých sa budete cítiť ako skutočná hollywoodska hviezda. Barokový dizajn navyše obohatí každú miestnosť a detailné ornamenty vyčarujú romantickú atmosféru.

 

marie antoinette front

 

 

Pre detailistku – Beatrice Aragon

Čistejšími líniami vám učaruje stolík pomenovaný po kráľovnej, ktorá milovala šperky. Štvorica zásuviek vám teda poskytne dostatok priestoru pre všetky ligotavé ako aj kozmetické poklady, zatiaľ čo trojica zrkadiel vám zabezpečí tie najlepšie uhly pri líčení.

beatrix aragon 1

 

 

Pre romatickú dušu- Marie Thérése

Dievčenská ružová a vintage línie potešia každú romantickú dušu. Barokové Francúzsko tak ožije aj vo vašom domove aj vďaka bohato zdobeným detailom. Toaletný stolík Marie Thérése vás očarí oválnym zrkadlom a prepracovanými detailmi, ktoré premenia vaše beauty rituály na kráľovský zážitok.

therese pink 1

 

Ešte viac toaletných stolíkov nájdete na toaletnestoliky.sk. Každý stolík je k dispozícii s čalúnenou stoličkou v rovnakom štýle.

Pin It