31.5.2013

 

Predposledný májový týždeň patril v City Hoteli Bratislava stálym aj novým biznis klientom, kongresovým klientom, cestovným kanceláriám a agentúram, ktorí prišli osláviť novú tvár, nové meno a štyri hviezdičky pre City Hotel Bratislava.

 

Hotel Bratislava uvod

 

Po ukončení rekonštrukcie sa najväčší kongresový hotel na Slovensku, so 40-ročnou tradíciou vrátil k svojmu pôvodnému názvu Hotel Bratislava. Počas tohto výnimočného večera hostí sprevádzala svetoznáma skupina The Backwards, ktorá je považovaná za jednu z najlepších revival kapiel na svete. Hostí roztancovalo tanečné vystúpenie Salsa Dance Group a špeciálnym hosťom bola skupina, ktorá získala Zlatého Slávika v kategórii Skokan roka 2012, skupina Peter Bič Project.

 

Bratislava Hotel_01.JPG Bratislava Hotel_02.JPG Bratislava Hotel_03.JPG Bratislava Hotel_04.JPG Bratislava Hotel_05.JPG Bratislava Hotel_06.JPG Bratislava Hotel_07.JPG Bratislava Hotel_08.JPG Bratislava Hotel_09.JPG Bratislava Hotel_10.JPG Bratislava Hotel_11.JPG Bratislava Hotel_12.JPG Bratislava Hotel_13.JPG Bratislava Hotel_14.JPG Bratislava Hotel_15.JPG Bratislava Hotel_16.JPG Bratislava Hotel_17.JPG Bratislava Hotel_18.JPG Bratislava Hotel_19.JPG Bratislava Hotel_20.JPG

 

O výborné jedlo sa postaral oceňovaný šéfkuchár hotela Zdeněk Michálek so svojím tímom kuchárov. Slávnostný raut bol pre hostí pripravený v najväčšej kongresovej sále hotela. Hostia si pochutnali na rôznych variáciách finger foods, paštétach, terinkách, carpaccio a sushi. K dispozícii bol bohatý výber teplých a studených jedál a tiež preslávená sviečková na smotane priamo od šéfkuchára. Hotel však nepotešil len chuťové bunky svojich hostí. Počas večera bola k dispozícii nápojová fontána, miešané drinky na želanie a prebiehala ochutnávka vín od domácich aj zahraničných vinárov. Záverečnou bodkou bola torta priamo od hotelového cukrára, ktorý vytvoril sladkú kópiu nového Hotela Bratislava. Hotel mal pre svojich hostí pripravený aj výnimočný darček v podobe odvozu domov novými autami Hyundai i40. Večer, ktorý bol taký ako nový Hotel Bratislava – na štyri hviezdičky.

 

text: Barbara Turčíková
foto: Hotel Bratislava

 

 

 

Pin It