PR článok

19.1.2016

Zvýšte si svoj domáci komfort. Nice S.p.A., medzinárodný hráč na trhu technológií a dizajnu v sektore domácej automatizácie, predstavuje najširšiu škálu integrovaných systémov, ktoré ponúkajú inteligentné a používateľsky priateľné riešenia.

nice 01

Talianska spoločnosť Nice, s viac ako 20 ročnou tradíciou, ponúka široký výber riešení pre automatizáciu brán, garáží, závor, parkovacích systémov, tienenia, bezdrôtových poplašných systémov i osvetlenia FontanaArte.

nice 02
Automatické systémy od Nice sú ideálnym riešením zvýšenia domáceho komfortu, a to pre projekty nových budov aj renovácie. Vynikajú vďaka kombinácii jednoduchej integrácie s aktuálnym dizajnom a modernou elektronikou. Inovatívne technológie, ako solárne a bezdrôtové systémy, automatizácie a osvetlenia ovládané mobilnými aplikáciami, ktoré sú integrované v riešeniach Nice neustále zvyšujú bezpečnosť a vnášajú do vášho života čoraz väčšie pohodlie.

nice 03

nice 04

Rozšírený produktový rad systémov automatizácie poskytuje riešenia šité na mieru potrebám akéhokoľvek bytového, verejného či komerčného projektu. Garantuje tiež najjednoduchšiu integráciu s ostatnými technológiami pre správu budov: nekonvenčný a inovatívny prístup vedúci k otvorenej integrácii.

nice 05

Úplne nová webstránka www.branovesystemy.sk, vytvorená špeciálne pre slovenský trh, ponúka množstvo informácií o výhodách domácej automatizácie, ktoré umožňujú spotrebiteľom objaviť svet Nice.

nice 06

Na Slovensku sa spoločnosť, v distribúcii inovatívnych riešení, spolieha na svojho dlhodobého oficiálneho partnera, AXIAL, s.r.o. Profesionáli tejto firmy sú vyškolení na poskytovanie kvalitnej inštalácie i servisu a sú kvalifikovaní na poskytovanie zákazníckej podpory, čím budujú dlhodobé partnerstvá. Nice im poskytuje neustálu podporu v podobe vysoko kvalitného technického poradenstva a vzdelávacích programov. Nice, dokonalý partner pre váš biznis.

Užitočné linky: www.niceforyou.com, www.branovesystemy.sk

text a foto: Axial, s. r. o.

 

 

Pin It