Miele pri príležitosti svojho 90. výročia predstavilo jubilejné modely vysávačov za atraktívne ceny. Súčasťou akciovej ponuky je aj bezvreckový vysávač Blizzard CX1. Ak sú vaši milovaní alergikmi či astmatikmi, vysávač Miele sú presne to, čo hľadáte. Nemusíte im ho ani darovať. Darujte ho sebe a spravte svoj domov krásnym pre všetkých. 

 

Enormná rýchlosť prúdenia vzduchu, viac ako 100 km/h, zabezpečí perfektné rozdelenie jemných nečistôt a väčších častíc do samostatných zásobníkov. Jemný prach sa zachytí do príslušnej zbernej nádoby vďaka Gore® CleanStream® filtru, ktorý minimalizuje jeho vírenie.

 

 

miele blizzard cx1 dizajn casopis sab stavebnictvo byvanie

 

 

 

Filter HEPA2 AirCleanLifetime zachytí aj tie najmenšie častice prachu a alergénov až na 99,99 %. Údržba vysávača Blizzard CX1 je jednoduchá: funkcia Comfort Clean vyčistí filter na jemný prach v prípade potreby celkom automaticky. Zásobník vyprázdnite jediným stlačením tlačidla, bez toho, aby ste prišli do kontaktu s nečistotami. Vysávače Blizzard CX1 sú dostupné vo viacerých farebných prevedeniach,vyhovejú tak požiadavkám každej domácnosti.

 

 

 

Zásobník vyprázdnite jediným stlačením tlačidla,

bez toho, aby ste prišli do kontaktu s nečistotami.

 

 

 

Tá jediná vec, ktorej nemožno odolať, je provoktívne futuristický imidž vysávača, vďaka ktorému bude rozmnožovanie zákerných roztočov už navždy minulosťou. Spravte pokrok a vezmite si ho skôr, ako ostatní na shop.miele.sk, kde nájdete aj mnoho iných modelov Vyhnete sa tak predvianočnému stresu aj budúcnosti strávenej v ambulanciách doktorov. 

Pin It