Plánujete sa pustiť do zariadenia nového domu či bytu alebo premýšľate nad rekonštrukciou svojho súčasného bývania? Nevynechajte veľtrh nábytku MODDOM.

 

Zariaďovanie bývania môže byť pre mnohých ľudí obrovská výzva. Niet sa však čoho báť –interiér by mal v prvom rade odrážať náš vkus a štýl, no zároveň by mal byť praktický a esteticky príjemný, aby sme sa v ňom cítili dobre. Ak sa chystáte zariadiť si svoje bývanie, máme pre vás tip - inšpirujte sa na obľúbenom veľtrhu nábytku Moddom v bratislavskej Inchebe, kde sa od 16. do 20. októbra sústredí množstvo slovenských i zahraničných výrobcov a predajcov nábytku. Na veľtrhu objavíte nové značky, spoznáte aktuálne trendy a technologické novinky do domácnosti, poradíte sa s odborníkmi a inšpirujete sa tým najlepším.

 

 moddom vystava nabytku a dizajnu stavebnictvo byvanie toptrendy ekobyvanie

 Foto: Shutterstock

 

Kráľovná medzi sedačkami?

Nájdete ju na Moddome

Leňošenie, krátky spánok, sledovanie televízie, čítanie...Sedačka je často stredobodom každej domácnosti. Vyberte si tú svoju! Na veľtrhu Moddom nájdete kvalitné kúsky do menších i väčších interiérov vo všetkých vyhotoveniach. Či preferujete kožu, textil alebo inovatívne vodeodolné materiály, budete si mať z čoho vyberať. Vašu pozornosť jednoznačne upúta luxusná sedacia súprava Monnalisa, ktorá je výsledkom dlhoročného umenia.Hĺbka celého modelu až 138 cm zaručuje maximálny komfort a pôžitok a na svoje si tak prídu aj tí najnáročnejší zákazníci.

 

 

Vyspite sa doružova

Vedeli ste, že v posteli strávime až tretinu svojho života? Určite je preto namieste, aby sme tento čas „prespali“ čo najkvalitnejšie. Na veľtrhu Moddom objavíte kompletné riešenia nielen pre zdravý spánok, ale aj pre krásu vášho bývania. Harmonické a vkusné postele, či už z masívneho dreva, čalúnené textilom alebo potiahnuté kožou, klasické či tzv. boxspringové – výber je len na vás.Objavte aj svetový patent – matrac  zostavený z kombinácie vysoko kvalitných studených pien a priedušného viskózového poťahu.Počas spánku jemne naťahuje chrbticu do pôvodnej polohy bez ohľadu na spánkovú polohu, a tým umožňuje regeneráciu jednotlivých stavcov a chrbtového svalstva. Osem hodín spánku na tomto matraci má podobný účinok ako 30 minút intenzívneho strečingu.

 

 

V peknom prostredí chutí lepšie

V krajšom prostredí nám chutí lepšie. Súhlasíte? Vychutnajte si svoje jedlo vďaka skvelým jedálenským novinkám! Tak napríklad stôl s unikátnym riešením jedálenskej dosky z kombinácie tvrdeného skla a keramiky v rôznych dezénoch bude skvelým spoločníkom pri raňajkách, obedoch i večeriach. Alebo si vyberiete stôl, ktorý je unikátny vďaka ručnej výrobe a masívnemu drevu? Naopak, príprava jedla bude príjemnejšia vďaka kvalitným dizajnovým kuchyniam, ktoré môžete doplniť aj kuchynskou zástenou z kaleného ultra číreho skla so šírkou aj viac ako 4 metre vyrobenej z jedného kusu.

 

 

Upratovanie nechajte na iných

Načo sa zbytočne trápiť? Vďaka technologickým novinkám budete svoj domov udržiavať v čistote bez väčšej námahy. Revolučný robotický čistič okien rýchlo a precízne vyčistí okná a rôzne druhy sklenených povrchov a zároveň sám vlhčí čistený povrch destilovanou vodou pomocou ultrazvukovej trysky. Ovládať ho môžete mobilným telefónom alebo diaľkovým ovládaním. S podlahami si ľahko poradí nový robotický mop či najnovší model robotického vysávača. Na Moddome nájdete aj „vzduchovú práčku“, ktorá po celý rok zaistí v miestnosti príjemnú klímu, či elegantný odvlhčovač vzduchu, vďaka ktorému vás prebytočná vlhkosť viac nebude trápiť.

 

 

Cíťte sa doma príjemne

S príchodom jesenných dní ešte viac túžime po teple domova, a to doslovne. Príjemnú atmosféru vytvoríte vďaka novinke – bezrámovým skleneným krbom s jedinečným systémom bezdymového vykurovania. Milujete prírodu? Vneste ju do interiéru!Jedinečné, ručne vyrábané machové obrazy či celé steny sú čoraz viac populárne medzi špičkovými architektmi. Zelené steny pôsobia pozitívne na psychiku a znižujú napätie a stres. O príjemnú vôňu sa pre zmenu postarajú profesionálne aróma difuzéry, ktoré majú viac ako 20 celosvetových patentov. Vôňu do priestoru šíria formou atomizácie parfumovaného oleja.

 

 

Zariaďte si celý dom

Inšpirovali sme vás? Na veľtrhu na vás čaká bohatá ponuka nábytku rôznych štýlov do každej miestnosti, ale aj na terasu či záhradu. Objavte aj dizajnové kuchyne, luxusné ručne tkané koberce a hovädzie kože na podlahu, jedinečné svietidlá a množstvo doplnkov, vďaka ktorým bude váš domov útulný. A pozor!Vďaka zľavám až 30 %, ktoré vystavovatelia ponúkajú len na veľtrhu, máte šancu získať ešte viac.

 

 

Viac info na

www.incheba.sk

Pin It