lavish vintage nabytok

Foto: štúdio lavish

 

Štúdio lavish a RK selection studio vo štvrtok 26.mája otvorili nový spoločný priestor. Na Račianskej 22A nájdete štúdio plné vintage nábytku a interiérovú dizajnérku Romi Klimekovú, spoločne so značkou DVE.

 

Štúdio lavish je priestor, kde ožíva dizajn 20. storočia. Zakladateľka Vlaďa Ilavská sa rozhodla štúdio otvoriť v roku 2018 a povýšiť tým svoju vášeň na prácu. Jej cieľom, okrem udržateľnosti v bývaní, je aj zveľaďovať naše domovy kvalitným vintage dizajnom. Vintage kúsky osobne vyberá v zahraničí, dováža a spoločne so šikovným tímom majstrov renovuje, aby slúžili ešte ďalšie desaťročia. ‍Nábytky, svietidlá a doplnky vyberá v rôznych štýloch - mid-century moderna, bauhaus alebo art deco a space age. Nechýbajú ani dizajnové kúsky od svetových dizajnérov ako bol Ludwig Mies Van der Rohe, Marcel Breuer alebo Gio Ponti.

 

lavish vintage nabytok2

Foto: štúdio lavish

 

 Romi Klimeková sa venuje interiérovému dizajnu pod značkou RK selection. So svojím tímom zariaďuje interiéry na kľúč. Jej práca bola nominovaná v interiérovej tvorbe na cenu EDIDA 2021. Stabilnou súčasťou jej značky je už aj interiérová dizajnérka Simi Urminská. Spolupracuje s mnohými architektmi a rovnako spolupracuje v oblasti produktového dizajnu so slovenskou značkou variedo. Spolu s architektkou Petrou Mark založila značku DVE a vyrába kolekcie kamenných stolov, ktoré nazvali po gréckych bohyniach Iris, Charis, Themis a Lammas. Nadčasový materiál a minimalistické línie vyrábané na Slovensku. Konferenčné, konzolové, nočné, príručné a jedálenské stoly sú dostupné z rôznych mramorov a kvarcitov.

 

lavish vintage nabytok

Foto: štúdio lavish

 

Príďte a nechajte sa očariť krásou a nadčasovosťou prírodného kameňa a nábytku overeného rokmi. Štúdio lavish je otvorené od utorka so štvrtka od 13:00-17:00 hod, ostatné dni na objednávku. 

 

lavish vintage nabytok lavish vintage nabytok

Foto: štúdio lavish

 

Stretnutie a konzultáciu s Romi Klimekovou si môžete dohodnúť telefonicky alebo e-mailom. Nahliadnuť na unikátnu inštaláciu prírodného kameňa Avocatus a výrobky od značky DVE môžete aj počas otváracích hodín štúdia lavish.

 

lavish vintage nabytok

Foto: štúdio lavish

 

Pin It