V článku vám predstavíme možností, ako jednoducho vyčistiť vzduch od nepríjemných vírusov a baktérií doma, aj v práci. Ukážeme vám efektívne klimatizácie, ktoré minimalizujú pachy a aj ozónový generátor, ktorý aj vo veľkých priestoroch zničí baktérie a vírusy.

 

Ochrana zdravia na prvom mieste
Vzhľadom na okolnosti súvisiace s koronavírusom vám môžu všetky produkty, ktoré si v článku predstavíme, pomôcť ochrániť vás a vašich najbližších a ľahšie tak zvládnuť aktuálnu situáciu.  Súčasné inovované klimatizácie baktérie a vírusy filtrujú a ničia. Aby klimatizácia neohrozovala naše zdravie, vyberajme také klimatizácie, ktoré sú vybavené modernými patentovaným technológiami. Napríklad klimatizačná jednotka Samsung WindFree Ultra sa vyznačuje až 99% účinnosťou filtrácie vírusov a baktérii pomocou využitia ionizátoru. Na podobnom princípe funguje aj klimatizácia Nemesis Pro od značky Inventor, ktorá používa plazmatický ionizátor, fotokatalytický filter a elektrostatický filter. Že ste o nej ešte nepočuli? Presvedčíme vás o nej jej pozitívnymi vlastnosťami.

 

wind free ultra 2

 

Jej 7 ročná záruka je novinkou na trhu

Klimatizácie INVENTOR sú navrhnuté tak, aby uspokojili individuálne požiadavky zákazníkov na vychladenie priestorov. Disponujú vysokou triedou úspory energie triedy A+++ a zaisťujú tak maximálnu úsporu energie. Klimatizácia prostredníctvom vytváraných iónov, minimalizuje pachy, prach a dym a premieňa váš domov na čistejšiu a zdravšiu atmosféru. Môže sa popýšiť filtrom s trojitou účinnosťou s obsahom vitamínu C, strieborným iónom a studeným katalyzátorom, ktorý chráni vašu pokožku a zlepšuje vzduch v interiéri. Novinkou tejto značky, okrem 7 ročnej záruky je povrchová úprava vonkajšej jednotky špeciálnym vyhrievacím pásom v spodnej časti, ktorý zaručuje maximálnu ochranu aj v tých najťažších poveternostných podmienkach a predlžuje životnú úroveň vašej klimatizácie.

 

zaruka7rokov


Je viac než pravdepodobné, že ostatné firmy vám poskytnú nižšiu sumu za montáž klimatizácie. Mali by ste si však uvedomiť, že kvalitne prevedená montáž je oveľa dôležitejšia ako výsledná cena montáže. Pri jej predpríprave sa môžu vyskytnúť chyby, ktoré spôsobia celú radu nepríjemností. Napríklad, aj zlé odtekanie kondenzátoru môže spôsobiť pretečenie vody z klimatizácie. Ak sa jednotka nevyvákuuje, vtedy jednotka bude fungovať so zvýšenou spotrebou energie a so zvýšeným výkonom. Za následok bude, že v krátkej dobe odíde aj kompresor na vonkajšej jednotke – približne o 2 až 3 roky sa môže stať, že vaša klimatizácia prestane fungovať. Hovoríme o najdrahšej časti súčiastky klimatizácie, preto aj neodborná montáž klimatizácie vás môže vyjsť draho. Vzhľadom na situáciu je možné vykonávať obhliadky aj online.

 
Výhody montáže
vlastné montážne tímy
poskytuje 24 hodinovú podporu na telefóne
má väčšinu náhradných dielov skladom
záručný aj pozáručný servis

 

Snímka obrazovky z 2020 04 07 11 39 08

 

Čistenie vzduchu ozónovým generátorom
Ďalšou a veľmi efektívnou možnosťou, ako jednoducho vyčistiť vzduch od nepríjemných vírusov a baktérií, je použiť v domácnosti alebo vo vašej prevádzke, efektívne čistenie vzduchu pomocou ozónového generátora.
V tejto dobe ide o najlepší prostriedok, ktorý zabíja mikroorganizmy, alergény a ničí nepríjemný zápach. Produkciou ozónu účinne čistí vzduch a UV lampa účinne eliminuje baktérie a vírusy.

Ozónový generátor sa samostatne nepredáva. Cena sa uvádza za čistenie jednej miestnosti, nie za ozónový generátor. Ozónový generátor je určený do všetkých priestorov do domov, bytov, do kancelárskych priestorov, škôl, do reštaurácií, domy či do aut. Dôležité je miestnosť ešte dlho potom vetrať. Účinnosť čistenia vzduchu je preukázaná produkciou ozónu pri 20 000 mg počas jednej hodiny. Plyn je rovnomerne rozložený vďaka vstavanému ventilátoru (170m3/ h).

 

 

 

Viac sa dozviete na

logo cmyk

 

 

 

Prečítajte si tiež: Ako tráviť čas s deťmi počas núteného voľna

korona 7 virus deti volny cas aktivity

Pin It