Solar panel on a red roof

 

V súčasnosti sa čoraz viac oplatí mať spotrebu energií vo svojej domácnosti pod kontrolou. Ideálne je disponovať aj vlastným zdrojom elektriny alebo tepla, vďaka čomu si veľkú časť spotreby môžete ovplyvniť aj sami. 

Od júna 2020 si môžete opäť požiadať o pridelenie poukážok na inštaláciu zariadení využívajúcich obnoviteľné zdroje energie. Novinkou je otvorenie zásobníkov, ktoré umožňujú žiadateľom upravovať svoje žiadosti až do termínu vydania poukážky. Slovenská inovačná a energetická agentúra (SIEA) tak zjednodušila podávanie žiadostí a umožnila plynulejšie vydávanie poukážok.

 

Financovanie dostupné pre každého

Vďaka možnosti financovania na splátky sa zelené technológie – solárne panely, tepelné čerpadlá, fotovoltika či kotol na biomasu stávajú oveľa dostupnejšie. Výšku splátky si vyberiete presne podľa svojich predstáv a všetky potrebné formality vybavíte komfortne aj z pohodlia svojho domova. Výhodou nákupu na splátky so SSE je tiež rozloženie investície na dlhšie obdobie, možnosť nastaviť si voliteľný počet splátok, splácanie mimoriadnymi splátkami bez sankcií a dobrá úroková sadzba.

 

Komfortná, rýchla a komplexná realizácia vďaka SSE

Kvalifikovaní SSE špecialisti vám pomôžu s výberom vhodnej technológie, poradia s nákupom na splátky a pripravia riešenie priamo na mieru. Stredoslovenská energetika poskytuje komplexný servis od podania žiadosti, vybavenie administratívnych náležitostí i odbornú pomoc s technickou realizáciou.

 

Viac informácií o zelených technológiách nájdete na www.sse.sk/zelena.

 

Finančný príspevok na inštaláciu zariadení na využívanie obnoviteľných zdrojov energie v domácnostiach je poskytovaný z finančných prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja a štátneho rozpočtu SR, prostredníctvom Operačného programu Kvalita životného prostredia v rámci národného projektu Zelená domácnostiam II.

 

 

Pin It