23. 3. 2018

Na výstave Nábytok a bývanie v Nitre predstavila firma Decodom úplne nový spôsob výberu nábytku pomocou virtuálnej reality. Návštevníci ich expozície si tak mohli vyskúšať demo verziu softvéru na zariaďovania interiéru, ktorá bude možno raz samozrejmosťou v každej predajni.

decodom konfigurator

Virtuálna realita prináša úplne nový pohľad na vnímanie priestoru. Jej najväčšou výhodou je možnosť pracovať s priestorom interaktívne – čo umožňuje virtuálne pohybovať s objektami v priestore, a vytvárať tak koncept interiéru presne podľa vašich predstáv. Virtuálna realita prenesie vaše predstavy do priestoru okolo vás – rýchlo, pohodlne a ľahko.

decodom virtualna realita

Decodom tiež predstavil nové online aplikácie, ktoré vám uľahčia výber nábytku. V rámci online aplikácie Konfigurátor farieb, voľne stiahnuteľnej aj z webovej stránky, si môžu záujemcovia v online prostredí vyskúšať ľubovoľnú kombináciu farebných a materiálových vyhotovení pre jednotlivé kuchynské linky. Okrem kuchynskej linky je možné meniť tiež dizajn pracovnej dosky, podlahy či dokonca stien.

decodom technologie

text: redakcia
foto: Decodom

Pin It