13. 4. 2018

Spoločnosť Slovaktual prekvapila vynovenou expozíciou, v rámci ktorej ponúkla „prierez“ veľkou časťou svojho portfólia. K ťahákom stánku však určite patrila aj novinka – plastové okno Slovaktual Optim.

slovaktual 01

Nový dizajn stánku je koncipovaný tak, aby návštevníkom ukázal rôznorodé riešenia na jednej ploche. Môžu si napríklad pozrieť 16 metrov dlhý hliníkový portál so zdvižno-posuvnými dverami, ale aj celosklenený roh, a to vo vyhotovení skla v ráme, ako aj skla v bezrámovom riešení. V expozícii sú tiež ukážky trojkoľajnice a balkónového okna s vetračkou.

slovaktual 02

Úplnou novinkou, ktorá bude oficiálne v predaji koncom júla 2018, je plastové okno Slovaktual Optim s "neviditeľným" zvarom, stavebnou hĺbkou 76 mm a súčiniteľom prestupu tepla cez okno od Uw 0,76 W/(m2K). Znamená to, že aj pri nižšej stavebnej hĺbke tento model dosahuje hodnoty, ktoré sa blížia hodnotám okien vhodných pre pasívne domy. Vďaka svojej hĺbke sa uplatní v novostavbách, ale aj aj v rekonštrukciách. Výhodou je tiež aj spomenutý neviditeľný zvar, ktorý estetiku plastového profilu posúva na novú úroveň.

text redakcia foto Slovaktual

Pin It