7. 4. 2018

Spoločnosť Atrium SK, ktorá sa zaoberá výstavbou domov na báze dreva, čakajú v tomto roku nové realizácie pre viacerých slovenských klientov. Ako nám potvrdil zástupca spoločnosti, Ivan Marko, u slovenských stavebníkov rastie záujem o individuálne projekty na mieru.

atrium 01

Aj vďaka tomu vznikajú na Slovensku dizajnovo zaujímavé riešenia drevostavieb v úzkej spolupráci s architektmi. Spoločnosť Atrium SK však pozerá aj na ekologickú stránku výstavby. Všetky kompozitné materiály, v ktorých mohli byť obsiahnuté stopy formaldehydu alebo VOC emisie (prchavé organické zlúčeniny), nahradila materiálmi, ktoré sú neškodné voči životnému prostrediu aj zdraviu človeka.

atrium 02

V súčasnosti chce zákazníkov motivovať k tomu, aby svoje domy vybavili technickými zariadeniami na vykurovanie, ktoré ešte vylepšia energetickú úspornosť a kvalitu života vo všetkých objektoch. Preto ku každému domu ponúka päť benefitov, vrátane konštrukcie Difutech, špičkových okien s trojsklom, ako aj projektovej dokumentácie pre stavebné povolenie, ale aj bonus navyše, napríklad elektrokotol s komínom zadarmo, podlahové vykurovanie spolu s komínom za akčnú cenu alebo rekuperáciu či tepelné čerpadlo za zvýhodnenú cenu.

atrium 03

text a foto redakcia, Atrium SK

Pin It