Príbeh manželov s dvomi deťmi zo Serede ponúka priam klasický scenár o jednom z najväčších životných rozhodnutí. Urobiť vo svojom živote taký dôležitý krok a konečne sa presťahovať z malého bytu do vysnívaného rodinného domu možno len s veľkou dávkou odvahy a obetovania vlastného voľného času, alebo so spoľahlivým partnerom, ktorý zabezpečí doslova všetko „od A po Z“. Naša rodina si zvolila druhú možnosť a obrátila sa na spoločnosť  Ekonomické stavby.

 

Trojizbový byt v mestskom činžiaku ponúka štvorčlennej rodine často len to nevyhnutné. Romanovi a Marte, ako aj ich deťom, však nechýbalo len viac metrov štvorcových kvôli väčšiemu pohodliu, ale najmä vlastná záhrada, terasa, altánok... A takisto pokoj vidieka namiesto hektického mestského ruchu. Keď si teda našetrili dostatok prostriedkov, kúpili si stavebný pozemok a rozhodli sa postaviť si rodinný dom.

 

ekonomicke stavby typovy dom priecelie domu perspektiva stavebnictvo byvanie

 

„Pracujeme v úplne iných oblastiach. So stavebníctvom teda nemáme žiadne skúsenosti a hlavne sme nemali čas stavať si rodinný dom svojpomoc- ne. Do nového domova sme sa chceli nasťahovať čím skôr,“ vysvetľujú manželia svoje rozhodnutie zveriť všetko do rúk Ekonomickým stavbám. „Mali sme vyhliadnuté štyri stavebné firmy. Jedna z nich sa zaoberala výstavbou drevostavieb a ďalšie tri výstavbou murovaných rodinných domov a medzi nimi boli aj Ekonomické stavby. Zvíťazil dokonalo prepracovaný systém a servis Ekonomických stavieb, ako aj ich seriózny prístup,“ zhodujú sa jednohlasne Roman a Marta.

 

ekonomicke stavby jedalen s kuchynou stavebnictvo byvanie

 

 

Keď sa im náhodou dostal do rúk katalóg firmy, preštudovali si ho a boli príjemne prekvapení, čo všetko táto spoločnosť ponúka. Následne si v Štitároch dohodli osobnú konzultáciu a bolo rozhodnuté. „Pracovne sme naozaj veľmi vyťažení. Navyše, máme dosť nemilých skúseností s vybavovaním administratívy, ponuka vybavenia všetkých povolení nás preto potešila a s radosťou sme administratívu ponechali na pracovníkov ES,“ pochvaľujú si služby šťastní majitelia nového domu.

 

 

ekonomicke stavby studentska izba stavebnictvo byvanie

 

 

Svoj budúci dom si predstavovali ako jednoduchý, praktický, dostatočné veľký bungalov za rozumnú cenu. „A v niečom sme si nechali poradiť od odborníkov ES, v ostatných veciach sme mali jasno hneď. Stavbu financovali z vlastných zdrojov, neskôr do hry vstúpila hypotéka. Výška rozpočtu bola pevná a záväzná. Bolo príjemné mať takú istotu,“ pokračujú manželia. Keďže chceli mať všetko pod kontrolou a o priebeh prác sa živo zaujímali, stavbu sledovali aj mimo odovzdávania jednotlivých etáp. Samozrejme, nechýbali ani pri preberaní každej finalizovanej fázy domu.

 

ekonomicke stavby rodinny dom interier stavebnictvo byvanie

 

Dnes sa už tešia z bývania, ktoré vyrástlo naozaj rýchlo a bez veľkých problémov. „Práve dokončujeme garáž, zakladáme okrasnú záhradku a trávnik, dokončujeme automatickú závlahu a zveľaďujeme úžitkovú záhradu. Plánujeme aj výstavbu altánku či osadenie záhradnej sprchy,“ prezrádzajú na záver svoje ďalšie plány spokojní klienti. Nám už nezostáva nič iné, iba im v novom domove popriať veľa šťastných rokov.

 

 

 

Zabývajte sa za rozumnú cenu

www.ekonomickestavby.sk

 
Pin It