Výrobná hala od AVG 2

 

AVG group, a.s. je najznámejším a najväčším slovenským výrobcom oceľových montovaných hál, ktoré nachádzajú využitie vo všetkých sektoroch služieb, výroby alebo skladovania.

Ak chcete najlepšie riešenie pre vašu montovanú oceľovú halu, tak s AVG idete na istotu.

Oceľová hala od najznámejšieho a najväčšieho slovenského výrobcu hál AVG GROUP je vyrobená na Slovensku podľa prísnych noriem EN, vnútropodnikových postupov a kontrol. AVG nie je len najkvalitnejšia hala, ale aj množstvo skúseností výrobcu z návrhov montovaných oceľových hál pre takmer všetky možné sektory služieb a priemyslu.

Priemyselná hala od AVG

 

Chcete naozaj kvalitnú oceľovú halu ?

Každý zákazník, investor užívateľ chce kvalitnú halu a preto sa nakoniec väčšina zákazníkov a investorov rozhodne pre kvalitu priamo z certifikovanej slovenskej výroby AVG.  Skúsenosti výrobcu hál AVG hovoria za všetko. AVG GROUP za posledných 15 rokov vyrobila pre slovenských a českých zákazníkov stovky montovaných oceľových hál.

Aj preto sa väčšina investorov, kvalitných stavebných spoločností a známych projekčných a architektonických kancelárií obracia na spoluprácu s výrobcom hál AVG už pri plánovaní investície. Tento moment je pre všetky zúčastnené strany veľmi dôležitý. V štádiu prípravy investičného zámeru je potrebné nájsť najlepšie technické riešenie pre halový objekt, tak aby presne splnil očakávania budúceho investora.

 

AVG GROUP – „HALY NA TISÍC SPȎSOBOV“

 

Riešenia oceľových hál AVG

AVG oceľová hala môže byť účelovo a konštrukčne navrhnutá pre využitie ako obchodná hala, hala pre showroom, hala pre obchodné centrum, administratívna hala,  hala pre autoservis, výrobná hala, skladová hala alebo športová hala.

Veľkou výhodou oceľovej haly AVG je variabilné riešenie, ktoré neobmedzuje požiadavky investorov, zákazníkov, projektantov a architektov. Oceľová hala AVG dokáže splniť aj náročnejšie požiadavky, ktoré sú kladené na využitie halových objektov.

Výrobná hala od AVG

 

OCEĽOVÁ MONTOVANÁ HALA AVG  – NAJLEPŠIE RIEŠENIE –AVG VLASTNÁ VÝROBA – VLASTNÁ MONTÁŽ – KVALITNÁ DOKUMENTÁCIA – ZÁRUKA a SERVIS – VÁŠ NAJSPOĽAHLIVEJŠÍ PARTNER !

 

avg sytsem

 

www.avg-group.com

 

Pin It