Stavba domu bez starosti

Rodina bývajúca v prenajatom družstevnom byte začala hľadať nové možnosti. Jednou z nich bola aj kúpa aktuálneho bytu. Ten však mal svoje negatíva, preto sa rozhodli ísť inou cestou. Konkrétne nechať si postaviť dom na kľúč – ich sen sa zhmotnil v podobe rodinného domu s názvom Kristína 22.   

 

Jedným z prvých dôvodov, prečo siahli práve po tomto riešení, bol zaujímavý a neštandardný prístup spoločnosti Ekonomické stavby. „Ponuka, ktorú sme našli na internete, nás natoľko zaujala, že sme si dohodli schôdzku a všetko sa dalo do pohybu,“ začína rozprávanie príbehu vysnívaného nového bývania jeho spolumajiteľ.

 „Bolo vidieť, že v Ekonomických stavbách majú veľmi bohaté skúsenosti a vedia zabezpečiť všetky fázy stavby – projekt domu, administratívu, financovanie i samotnú realizáciu stavby. Nechceli sme mať so stavbou domu žiadne starosti. Boli sme ochotní riešiť len nevyhnutné minimum, čo nám spoločnosť Ekonomické stavby umožnila,“ vysvetľuje ďalej.

Bývanie v minimalistickom štýle

Predstavou budúcich majiteľov rodinného domu bolo bývanie vo veľmi aktuálnom minimalistickom duchu. Nič veľkolepé, skôr naopak – jednoduchý, útulný bungalov. Ich predstavy najviac splnil projekt Kristína 22A. Ten si nechali mierne upraviť podľa vlastných predstáv.

 

Stavba domu bez starosti

 

O potrebné vybavovanie sa postarali Ekonomické stavby

Manželia sa na spoločnosť Ekonomické stavby obrátili aj s požiadavkou, aby so stavbou domu mali čo najmenej starostí. Týkalo sa to aj administratívy a s ňou spojených záležitostí. V Ekonomických stavbách sa im o administratívu postarali veľmi profesionálne a bez akéhokoľvek zásahu z ich strany. V skratke išlo všetko úplne hladko a bez akýchkoľvek starostí budúcich majiteľov rodinného domu. Tí takýto prístup maximálne privítali.

 

 

ekonomicke stavby Kristina223

 

ES 6

   

 

 

Ide to aj bez hotovosti 

Čo sa týka financovania domu, majitelia s touto oblasťou nemali veľa skúseností. Preto aj v tejto oblasti zverili svoju dôveru Ekonomickým stavbám. Ako ideálne riešenie sa napokon pre nich ukázal program Nulová hotovosť aby hneď na začiatku neminuli všetky svoje vlastné finančné prostriedky. V pláne mali nasporené peniaze použiť na ďalšie práce, napríklad úpravu pozemku, záhradu či interiérové zariadenie domu.

Stavba rástla bez problémov

Manažér spoločnosti Ekonomické stavby majiteľom poradil a vysvetlil aj všetko potrebné ohľadom samotnej stavby domu. Zorientoval ich aj v situácii na trhu so stavebným materiálom. „Vždy nám boli ponúknuté minimálne dva varianty predvedenia, porovnanie výhod a nevýhod, a my sme sa tak vždy rozhodli bez problémov. Počas celého priebehu stavby sme boli presvedčení, že sme sa rozhodli správne. Riadiť a kontrolovať celú stavbu domu by bolo pre nás nemožné,“ hodnotí dnes so spokojnosťou toto rozhodnutie majiteľka domu.

 

Stavba domu bez starostí

 

Dom so záhradou je skvelý

Klientka sa netají ani tým, že život v dome maximálne splnil ich očakávania: „V žiadnom prípade by sme nemenili a nechceli sa vrátiť späť do bytu. Dom so záhradou je skvelý pre naše deti a domáce zvieratá a káva na terase nikdy neomrzí. Navyše sme získali nových úžasných susedov a priateľov.“

 

Pin It