Nenápadný a pritom jedinečný. Taký je vzorový dom Lukáš 20, ktorý v sebe spája minimalistické, moderné línie so zaujímavými detailmi a dômyselným riešením, ktoré dodávajú stavbe na unikátnom charaktere.

 

Tento dom z dielne Ekonomických stavieb je založený na modernom princípe bungalovu, čiže jediného podlažia, ktoré ponúka svojim obyvateľom praktické bývanie s dôrazom na najvyššie dizajnové štandardy. Jeho dispozícia 4+kk je ako stvorená pre rodiny, pričom každému zo svojich členov poskytne dostatok priestoru, spoločného aj súkromného. Vďaka svojmu pôdorysu si majiteľ môže vybrať z dvoch variantov striech- rovnej a pultovej, čím dosiahne vzhľad, ktorý mu viac vyhovuje. Samotná fasáda sa takisto dá prispôsobiť vzhľadom, farebnými aj materiálovými kombináciami, vďaka čomu si každý dokáže personalizovať finálny výsledok.

 

Ekonomicke stavby dom lukas20 01

 

Inteligentne navrhnutý pôdorys je členený na dennú a nočnú časť. V prvej, dennej časti nájdete priestrannú kuchyňu spojenú s obývačkou, ktorá je strategicky presvetlená veľkoformátovými oknami. Vďaka týmto preskleným plochám dostane tento spoločný priestor dostatok denného svetla, pôsobí vzdušne a čisto.

 

Ekonomicke stavby dom lukas20 03

Nočná časť je rozdelná na hlavnú- manželskú spálňu s vlastnou en suite kúpeľňou. Veľkorysá výmera miestnosti však umožňuje aj umiestnenie rôznych typov šatníkov a dostatočného množstva úložného priestoru či dokonca vanity kútika či menšieho pracovného kútu. V druhej časti sa nachádzajú dve samostatné miestnosti využiteľné ako detské izby, pracovne či hosťovské izby alebo čokoľvek iné, čo by ste vo svojom domove radi mali. Jednu izbu môžete premeniť napríklad na improvizované domáce fitko alebo milú knižnicu.

 

Ekonomicke stavby dom lukas20 04 Ekonomicke stavby dom lukas20 05

 

Celková plocha domu je 101,65 m2, pričom zastavaná plocha domu je 122,27 m2. Dom Lukáš 20 v nízkoenergetickom (pasívnom) prevedení je dostupný už od 150-tisíc eur, no v vďaka programom Nulová hotovosť alebo Mladá rodina, si ho môžete užívať už za 388 eur mesačne.

 

Ekonomicke stavby dom lukas20 06 Ekonomicke stavby dom lukas20 07

 

 

Ekonomicke stavby dom lukas20 08

 

Viac sa dozviete na stránkach Ekonomické stavby. Vyžiadajte si bezplatný katalóg vzorových domov teraz!

 

OBJEDNAŤ KATALÓG ZDARMA

 

Foto: Ekonomické stavby

 
 
Pin It