Montovaná budova

Oceľové haly na podnikanie od najväčšieho domáceho výrobcu halových systémov AVG group, a.s. patria u nás k najviac zaužívaným riešeniam pre vytvorenie kvalitného a moderného priestoru. Dodávateľ hál AVG group, a.s. vyrába u nás najširší sortiment multifunkčných hál v overenej kvalite. Aj preto sa väčšina podnikateľov rozhodne pre halu AVG.

 logo

 

HALY AVG – „PRIESTOR PRE VÁŠ BIZNIS“

Oceľové haly na podnikanie z výroby AVG vytvoria najkvalitnejší „PRIESTOR PRE VÁŠ BIZNIS“. Využitie originálnych certifikovaných a moderných hál na podnikanie značky AVG je skutočne všestranné. Súčasné moderné haly od výrobcu AVG ponúkajú využitie pre akýkoľvek biznis.

Z pohľadu potreby moderných podnikateľských priestorov patria haly AVG pre najlepšiu voľbu ako si zaobstarať kvalitný priestor. Oproti dávnej minulosti sú dnešné moderné haly využívané nielen na výrobu, skladovanie, garáže a dielne, ale aj ako moderné obchodné prevádzky, predajne, administratívne priestory, športové účely, viacpodlažné budovy a veľa iných podnikateľských aktivít.

 

HALY AVG 100% ORIGINÁL – „STAVTE NA TRADÍCIU A CERTIFIKOVANÚ KVALITU“

 

Oceľová hala

 

AK SA ROZHODNETE PRE INVESTÍCIU DO HALY – STAVTE NA OVERENÉHO DODÁVATEĽA

Oceľová hala na podnikanie je pre každú spoločnosť významná investícia. Kvalitná oceľová hala musí spĺňať veľmi veľa požiadaviek tak, aby splnila vaše očakávania. Pri výbere investície do vašej montovanej haly na podnikanie buďte obozretný super na lacné a výhodné ponuky od všelijakých spoločností.

Obvykle platí, že to čo na začiatku vyzerá výhodne sa nemusí takto javiť po dlhšom čase. Neskôr veľa investorov zistí, že kúpili halu, ktorá nespĺňa ich pôvodné očakávania. Prevádzkové, užívateľské a technické parametre sú nedostatočné, kvalita a celkové prevedenie je na zlej úrovni. V takýchto prípadoch na nejaké záruky a nápravy môžete pravdepodobne zabudnúť. Väčšina takýchto „lacných“ dodávateľov vám neposkytne žiadne záruky pretože je pravdepodobné, že o pár rokov tieto spoločnosti nebudú existovať.

 

Ak sa rozhodnete pre investíciu do modernej oceľovej haly na podnikanie obráťte sa na overeného dodávateľa, výrobcu hál a systémov AVG GROUP. Najväčší slovenský výrobca moderných halových objektov a systémov AVG vám skutočne najlepšie poradí a navrhne optimálne riešenie. Haly AVG splnia všetky vaše očakávanie, ale hlavne za najvýhodnejšiu cenu dostanete maximálnu kvalitu, garanciu a záruku AVG 100% ORIGINÁL. Výrobca halových systémom AVG používa certifikované materiály najvyššej kvality, najlepšie technologické a výrobné procesy, presné technické a konštrukčné detaily a mnoho originálneho príslušenstva.

 

servisna hala

 

AVG GROUP – „VYRÁBAME HALY NA 1000 SPȎSOBOV“

 

Moderný vzhľad haly AVG

Oceľové haly na podnikanie môžu vyzerať moderne a nadčasovo. AVG výroba halových objektov, výroba oceľových konštrukcií, strešných a fasádnych systémov vám môže navrhnúť halu pre akýkoľvek biznis. Montovaná hala AVG môže byť konštrukčne a technicky navrhnutá od jednoduchých riešení až po moderné a originálne dizajnové haly, ktorými sa môžete odlíšiť od konkurencie a takto vyjadriť aj svoju podnikateľskú identitu.

Na dizajne a vzhľade haly by ste šetriť nemali. Architektúra ide rýchlo dopredu a preto by sa dnešné haly mali realizovať tak, aby vyzerali moderne aj o pár rokov. AVG GROUP vyrába okrem najviac používaných hál na našom trhu aj moderné systémy akými sú presklené fasády, hliníkové okná, hliníkové dvere, odvetrané fasády, hliníkové slnolamy alebo interiérové presklené priečky, ktorými môžete vašu halu alebo budovu zrealizovať moderne a nadčasovo.

 

AVG HALOVÉ OBJEKTY – „PRE MALÉ A VEĽKÉ PROJEKTY“

 

obchodná hala

 

Záruka značky AVG

Oceľové haly na podnikanie od dodávateľa a výrobcu AVG group, a.s. vás nesklamú. Istota najlepších riešení oceľových hál je overené stovkami spokojných zákazníkov. Tradícia, kvalita a záruka značky AVG 100% ORIGINÁL vás uistí, že oceľová hala na podnikanie bude určite to najlepšie čo u nás môžete dostať.

 

AVG HALY 100% ORIGINÁL – „MAXIMUM TOHO, ČO MȎŽETE U NÁS NA TRHU S HALAMI DOSTAŤ“

 

 

logo kruh modry

www.avg-group.com

www.haly.expert

 

 

 

Pin It