Ismont

Riviéra Nitra. Zdroj: Ismont

 

Spoločnosť ISMONT, s.r.o. pôsobiaca prevažne na západnom Slovensku sa zameriava na rezidenčnú výstavbu ale aj polyfunkčné objekty. V portfóliu má aj projekty rodinných domov.

 

Od prvopočiatku prešla spoločnosť prerodom. Zo stavebnín cez stavebnú firmu až po developerskú spoločnosť sa vyprofilovala na veľkého hráča s množstvom dostavaných projektov. Majiteľ a konateľ spoločnosti ISMONT, s.r.o. hovorí, že je dobré prejsť takýmto procesom a nabrať potrebné skúsenosti, aby sa potom vedel rozhodovať aj v náročnejších situáciách. V súčasnosti majú rozostavaných niekoľko zaujímavých projektov.

 

Ismont

 

Prínos pre obyvateľov ale aj lokalitu

Pred výstavbou každého projektu je dôležité zamerať sa na lokalitu a benefity, ktoré ponúka, ale aj aspekty, ktoré jej chýbajú. Preto sa developer snaží doplniť do projektov to, čo nesmie chýbať aj z hľadiska služieb, obchodov a infraštruktúry. Nová výstavba zväčša prináša nové bývanie, no v neposlednom rade by malo ísť aj o doplnenie lokality v komplexnejšom rozmere.

V súčasnosti má ISMONT, s.r.o. rozbehnutých hneď niekoľko projektov. Za všetky je vhodné spomenúť rezidenčný projekt Opál Jarovce, či ďalšie fázy obytného súboru MIKO v Trnave. Druhý spomínaný projekt bude neskôr doplnený o OC ISLAND, ktorý ponúkne novým obyvateľom lokality obchody a služby, ale aj relax.

 

Ismont

Riviéra Nitra. Zdroj: Ismont

 

Vlajkovou loďou v aktuálnej výstavbe je projekt Riviéra Nitra. V meste pod Zoborom je množstvo pracovných príležitostí a dopyt po dobrom bývaní neutícha. Z toho dôvodu sa zdal ako vhodná investičná príležitosť projekt Riviéra. Vzniknú tu moderné mestské byty na nábreží, ktoré novým obyvateľom ponúknu pohodlné bývanie v centre s výhodou prekrásneho výhľadu a v obklopení prírodou.

Po dokončení ponúkne projekt 240 bytov. Ukončenie výstavby je plánované na jar 2023.

Developer s veľkým srdcom

Možnosť rozširovať portfólio o nové projekty prináša aj veľký záväzok. Aj z toho dôvodu sa ISMONT, s.r.o. snaží podať pomocnú ruku tam, kde je to najviac potrebné. V tomto roku išlo o rekonštrukciu sociálnych zariadení gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia Fakultnej Nemocnice v Trnave. Spoločnosť ISMONT, s.r.o. prispela sumou 100 tisíc eur na rekonštrukciu a tú na vlastné náklady aj zrealizovala. Minulý rok takéto dobročinné gesto pomohlo zrekonštruovať priestory onkológie taktiež v trnavskej nemocnici. Darovaná suma sa vyšplhala na 200 tisíc eur.

„V dobročinnosti a prínose pre región budeme určite pokračovať. V budúcnosti plánujeme založiť nadáciu, ktorá bude cielene vyhľadávať príležitosti, kde sa investované peniaze pretavia do všeobecne prospešného diela. To, že máme ako spoločnosť možnosť takýmto spôsobom pomáhať, ma nesmierne teší. Už teraz máme nápady na ďalšie projekty, ktoré by sme radi podporili,“ hovorí Ivan Slíž, majiteľ a konateľ spoločnosti ISMONT, s.r.o.

Pin It