23.6.2013

 

Developerská spoločnosť MACHO sprístupnila prezentačné byty v projekte Papaver v bratislavskom Vlčom hrdle. Zrekonštruovaný bytový dom ponúkne výhodné štartovacie bývanie s nadštandardom.

 

Papaver 01

 

„V dvoch prezentačných bytoch – jedno- a dvojizbovom si záujemcovia môžu prezrieť všetky výhody, ktoré čakajú budúcich majiteľov. V cene bytov sú napríklad aj bezpečnostné vstupné a interiérové dvere, plastové okná, podlahy či kompletne vybavená kúpeľňa. Majitelia budú mať k dispozícií aj šatníkové skrine, úložný priestor a kuchynskú linku. Ku každému bytu patrí pivničná kobka, dokúpiť sa dá aj parkovacie státie," uviedol Filip Žoldák zo spoločnosti Herrys, ktorá je exkluzívnym predajcom bytov v projekte.

 

Papaver 02

 

Projekt Papaver sa nachádza v časti Vlčie hrdlo na juhu Ružinova. Ponúka dobrú dopravnú dostupnosť do centra mesta a na všetky hlavné ťahy, v bezprostrednej blízkosti je aj zastávka MHD. V okolí projektu sa nachádza súkromná materská škôlka, nemocnica, banky a obchody. Projekt je obklopený množstvom zelene, k výhodám patrí veľa možností na rekreáciu, v susedstve je napríklad bedmintonová hala, plaváreň či hrádza pri ramene Malého Dunaja.

 

Papaver 03

 

V ponuke sú jednoizbové byty s výmerov 28 m2 a dvojizbové byty s výmerami od 31 do 45 m2. Prví majitelia sa budú môcť sťahovať najneskôr v septembri 2013. Hoci sú prezentačné byty na obhliadky k dispozícii len niekoľko dní, nové bývanie si našlo už 15 majiteľov. Ceny bytov sa aktuálne pohybujú od 39 058 eur vrátane DPH do 52 581 eur vrátane DPH s možnosťou hypotekárneho financovania.

 

zdroj: Herrys

 

 

Pin It