2.9.2013

 

Rozhodli ste sa, že tento rok strávite dovolenku na Slovensku? Najlepšie niekde v horách, odkiaľ by nebolo ďaleko ani k vode? A najradšej by ste bývali v tradičnej drevenici a pritom v nej mali absolútny luxus? Tak potom neexistuje lepšia voľba, než sa vybrať do Chalúpkova!

 

Chalupkovo 01

 

Všetko na dosah
Chalúpkovo nájdete na konci obce Liptovská Štiavnica, ktorá sa nachádza asi tri kilometre východne od Ružomberka. Túto romantickú časť dediny tvoria samé klasické slovenské dreveničky zoradené v dvoch radoch oproti sebe, ale aj roztrúsené na úpätí Fatry, pričom zo všetkých je priam nádherný výhľad na vrch Salatín. Aj turistických atrakcií v okolí je viac než dosť. V zime si môžete dopriať úžasnú lyžovačku v Skiparku Ružomberok alobo v Skiparku Jasná, počas celého roka máte na dosah aj na termálne kúpalisko do Bešeňovej alebo historickú obec Vlkolínec, ktorá je chránenou pamiatkou UNESCO. Z Chalúpkova môžete ľahko podnikať výlety na Oravu, do Nízkych alebo Vysokých Tatier, na Liptovskú Maru alebo sa vyšantiť na tobogánoch v neďalekej Tatralandii pri Liptovskom Mikuláši, prípadne poriadne zregenerovať v Aquacity Poprad. Chcete pobyt v Chalúpkove využiť najmä na výlety do okolitej prírody? Tá má svoje čaro v každom ročnom období. Priamo z chatovej osady môžete podnikať pešie výpravy do širokého okolia, pričom k jedným z prvých zástavok patrí prameň minerálnej vody, vyvierajúcej priamo zo zeme, len asi 50 metrov nad južným radom chalúpok.

 

Chalupkovo 02

 

Romantika sa snúbi s pohodlím
Veľmi ľahko sa však môže stať, že sa vám v dreveničke zapáči natoľko, že ju nebudete chcieť ani opustiť. Všetky boli postavené so zreteľom na tradičné prvky liptovskej architektúry a zároveň poskytujú luxusné ubytovanie, ktoré vyhovie aj náročnejším zákazníkom. Výsledkom je ubytovanie, v ktorom sa snúbi romantika tradičnej slovenskej dediny s pohodlím, ktoré k dovolenke neodmysliteľne patrí. Každá z dreveníc je krásna nielen navonok, ale aj zvnútra. Sú pekné, útulné, a pritom veľmi moderne a účelne zariadené.

 

chalupkovo_exterier_01.JPG chalupkovo_exterier_02.jpg chalupkovo_exterier_03.jpg chalupkovo_exterier_04.jpg chalupkovo_exterier_05.JPG chalupkovo_exterier_06.JPG chalupkovo_exterier_07.JPG chalupkovo_exterier_08.JPG chalupkovo_exterier_09.JPG

 

Plne vybavené drevenice
Kuchyňa je vybavená modernou kuchynskou linkou so zabudovaným elektrickým sporákom aj rúrou, nechýba ani mikrovlná rúra, chladnička s mrazničkou, varná kanvica, kovový drez aj s odkvapkávacím pultíkom, pričom v kuchyni sa nachádza aj veľký drevený stôl so stoličkami alebo lavicami, za ktorý sa v pohode zmestia všetci dočasní obyvatelia chaty, prípadne ich hostia. Ak riešite dilemu, či v chalupe nájdete škrabku na zemiaky, otvárač na konzervy alebo vývrtku na víno, dôležité drobnosti si radšej doneste z domu. Ušetríte si tak zbytočné starosti. V každej chate je však naozaj všetko potrebné príslušenstvo, na ktoré si len spomeniete. V krátkej dobe budú hosťom k dizpozícii aj drevenice, ktoré budú obohatené o malú posilňovňu, vírivú vaňu, saunu a krytú garáž. Chalúpkovo je skrátka splnením aj tých najnáročnejších prestáv o bývaní v dreveniciach a zároveň miesto, kde si pripomeniete svoje detské sny. Je to rozprávka, do ktorej sa vždy budete chcieť vracať.

 

chalupkovo_interier_01.jpg chalupkovo_interier_02.JPG chalupkovo_interier_03.jpg chalupkovo_interier_04.JPG chalupkovo_interier_05.JPG chalupkovo_interier_06.jpg chalupkovo_interier_07.jpg chalupkovo_interier_08.JPG chalupkovo_interier_09.jpg

 

Banner hlavny chalupkovo copy

 

 

 

Pin It