30.5.2014

 

Spoločnosť FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group prináša nové zmluvné podmienky pre apartmány Senia v chorvátskom rezorte Punta Skala. Predchádzajúce 200-ročné právo na prenájom sa teraz zmenilo na právo odkúpenia. Medzi kľúčové vlastnosti dôležité pre kupujúcich zo zahraničia patrí architektúra rezortu a jeho úprava, poloha na pobreží, služby Premium Living a koncept udržateľnosti.

 

puntaskala 01

 

Projekt Senia obsahuje 187 luxusných apartmánov, ktoré sa nachádzajú v rezorte Falkensteiner na polostrove Punta Skala. Koncept Premium Living by Falkensteiner® je pre kupujúcich kľúčovým prvkom. Majitelia apartmánov môžu vďaka nemu využívať infraštruktúru celého rezortu Punta Skala, vrátane kompletnej vybavenosti vo verejných priestoroch päťhviezdičkového hotela Falkensteiner Hotel & Spa Iadera a štvorhviezdičkového hotela Falkensteiner Family Hotel Diadora. Približne 30 percent apartmánov je už predaných. Medzi ďalšie kľúčové vlastnosti patrí architektúra a dizajn ekologických apartmánov, koncepcia trvalej udržateľnosti v rámci celého rezortu Punta Skala, vrátane vlastnej čistiarne odpadových vôd s úplným biologickým čistením spolu s jedinečnou polohou na pobreží polostrova jadranskej Dalmácie.

 

puntaskala 02

 

puntaskala 03

 

Na predaj aj s hotelovými službami
Apartmány Senia sú stelesnením vízie majiteľa spoločnosti FMTG Otmara Michaelera a bratov Andreasa a Ericha Falkensteinerových. „Naša 60-ročná história, úspešná medzinárodná hotelová skupina Falkensteiner Hotels & Residences a koncept PREMIUM LIVING by Falkensteiner® sú dôkazom toho, že dokážeme držať krok s dobou a účinne využívame naše skúsenosti z oblasti cestovného ruchu. Majitelia môžu relaxovať v kúpeľoch Acquapura SPA v komplexe Falkensteiner Hotel & Spa Iadera s rozlohou 6 000 m2, podniknúť výlet na súkromnej motorovej jachte patriacej hotelu alebo navštíviť niektorú z reštaurácií na polostrove. Toto všetko prinášajú služby PREMIUM LIVING by Falkensteiner®. Naša spoločnosť tieto apartmány v rezorte Punta Skala s hotelovými službami teraz ponúka na odkúpenie, samozrejme aj so zápisom do katastra nehnuteľností. Apartmány Senia sú jediným projektom moderných rekreačných apartmánov v Chorvátsku, ktoré sú bez obmedzení v podobe nájomných zmlúv a vlastnícke právo nie je zaťažené hypotékou," hovorí Otmar Michaeler, generálny riaditeľ spoločnosti FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group.

 

puntaskala 04

 

puntaskala 05

 

Úspešný koncept
„Naši zákazníci oceňujú súkromie svojho vlastného apartmánu. Dáva im pocit skutočného domova, a napriek tomu si môžu užívať dovolenku. Majitelia si hneď na začiatku dovolenky vychutnajú welcome drink v bare Residences Senia, s ústretovou recepčnou sa porozprávajú o všetkých požiadavkách a podrobnostiach týkajúcich sa pobytu, ktoré sa odvíjajú od služieb zahrnutých v programe Premium Living a služieb poskytovaných hotelom – potom nastúpia do výťahu a otvoria dvere do vlastného dovolenkového apartmánu. Napokon zostáva už len užívať si príjemný výhľad na Jadran," vysvetľuje Robert Hermandinger, generálny riaditeľ spoločnosti FMTG Real Estate.

Projekt apartmánov Senia a koncept služieb PREMIUM LIVING by Falkensteiner® sú považované za vlajkový projekt v Chorvátsku. Kvarteto architektov zodpovedných za rezort – Boris Podrecca, Matteo Thun, Bea Mitterhofer a Gretchen Alexander – sa skvelým spôsobom postarali o potreby klientov hotela aj majiteľov apartmánov, najmä z hľadiska celkového architektonického a stavebného riešenia rezortu Punta Skala.

 

Podrobnejšie informácie nájdete na stránkach: www.punta-skala.com a www.edelweiss-residences.com.

 

zdroj: Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG

 

 

Pin It