14.8.2014

 

Bývanie v pokojnej časti Bratislavy, priamo pod impozantným Slavínom, v novostavbe s nadčasovým architektonickým riešením, navyše v lokalite, kde sa už nemusíte obávať ďalšej zástavby – to je iba zlomok atribútov, ktoré robia projekt Sokolská Residence atraktívnym...

 

sokolska 01

 

Spoločnosti ITB Development, ktorá stojí za týmto komorným, ale zato ambicióznym rezidenčným projektom, sa podarilo sústrediť na jednom mieste množstvo predností ideálneho bývania. Sokolská Residence sa nachádza v diplomatickej štvrti hlavného mesta, v susedstve Ministerstva zahraničných vecí, veľvyslanectiev, zastupiteľských úradov či rezidencií diplomatov.

 

sokolska 02

 

Ako novostavba vnáša do starometskej časti moderné bývanie s premyslenými dispozíciami, ktoré sú riešené maximálne fukčne a bez zbytočných hluchých miest. Pridanou hodnotou projektu je aj samotné architektonické riešenie, ktoré stavbu situovanú v kopci vizuálne člení na dve odlišné vrstvy, vyplývajúce z daností terénu. Obidva hmotovo aj výrazovo odlišné celky majú samostatné vstupy.

 

sokolska 03

 

Z celkového počtu 35 bytov je väčšina troj- a štvorizbová, pričom vďaka rozumnému pomeru celkovej úžitkovej plochy a počtu izieb sa developerovi v jednotlivých bytoch podarilo dosiahnuť zaujímavú cenu.

 

sokolska 04

 

Samozrejmosťou je občianska vybavenosť v okolí či pešia dostupnosť do historického centra Bratislavy. Z domu ste za pár minút na zastávke MHD, pri materskej či zákadnej škole. V blízkosti sú však k dispozícii aj detské jasle, lekáreň či potraviny. Nehovoriac o oddychu v priľahlom horskom parku alebo o prechádzkach na Slavín či Kalváriu, ktoré si budúci obyvatelia Sokolská Residence budú môcť dopriať dosýta. V danej lokalite rieši Sokolská Residence aj vypuklý problém s parkovaním, keďže na dvoch podzemných podlažiach ponúka až 57 parkovacích miest a sedem státí v exteriéri.

 

Viac informácií na www.sokolska.sk.

 

text a vizualizácie: ITB Development a.s.

 

 

 

Pin It