30.12.2014

 

Žiada sa vám bývanie v blízkosti centra a zároveň v pokojnom prostredí, plnom zelene, s dobrou občianskou vybavenosťou a s dostatkom možností na vaše oddychové aktivity? Zóna Viladomy, ktorá vznikla ako súčasť developerského projektu Slnečnice, stavia na tých najdôležitejších aspektoch spokojného života v meste.

 

Slnečnice vznikli s cieľom dopriať svojim obyvateľom výnimočné miesto na bývanie, plné pohody, komfortu, relaxu a pokoja. Nová zelená mestská štvrť Bratislavy medzi Petržalkou a Jarovcami sa však zároveň dokáže prispôsobiť rôznym typom ľudí. Tým, ktorí preferujú mestský spôsob bývania, sa približuje Zóna Mesto. Nachádza sa bližšie k Petržalke a typický je pre ňu mestský charakter bytov.

 

cresco viladomy 01

 

Zóna Viladomy pre zmenu umožňuje ľuďom naplno si užívať prírodu a pohodu pokojného bývania v domoch s menším počtom bytov. Je ideálnym prepojením príjemného života s výhodami veľkomesta – nová štvrť sa môže pochváliť vlastným parkom, oddychovými zónami, detskými a športovými ihriskami. Kultivovaná architektúra a kompaktné urbanistické riešenie sú nesporne pridanou hodnotou bývania, ktorú sprevádza citlivý prístup k lokalite aj výber kvalitných materiálov. Na rozdiel od nesúrodej bytovej zástavby v iných častiach Petržalky či v rámci samotného hlavného mesta ponúkajú Viladomy úplne iný zážitok z bývania.

 

cresco viladomy 02

 

Keďže objekty sú situované v susedstve lužných lesov a hrádze, obyvatelia majú množstvo príležitostí na trávenie voľného času v prírode, zároveň však nemusia mať obavy o dopravnú dostupnosť do centra, od ktorého sú Slnečnice vzdialené len 10 minút cesty autom. Už v rámci samotnej zóny Viladomy sa veľký dôraz kladie na riešenie zelených aj voľnočasových plôch, ako sú multifunkčné ihrisko či plánovaný park. Architektonický návrh vo forme vnútrobloku sa zasa stará o intimitu celej komunity, zloženej skôr z menšieho počtu obyvateľov. Tomu sa prispôsobila aj výška bytových domov, ktoré sa vďaka menšiemu počtu podlaží pôsobia komornejšie a príjemne domácky.

 

cresco viladomy 03

 

Z dispozičného hľadiska zasa ponúkajú veľmi pestrú typológiu, od jednoizbových bytov až po strešné penthausy s priestrannými terasami. Budúci majitelia, ktorí sa zaujímajú o bývanie v projekte Viladomy, majú možnosť požiadať o dispozičné úprav. V rámci prvej a druhej etapy výstavby je pláne aj vytvorenie základnej občianskej vybavenosti v rámci obchodných priestorov. Poslednou bodkou, ktorá prispieva k maximálnemu komfortu obyvateľov, je aj možnosť parkovať v podzemnej garáži.

 

text a foto: Cresco Group

 

 

 

Pin It