Pomaly môžete zabudnúť na tradičnú zámkovú dlažbu. Stavte na originalitu dlažbových produktov a nechajte sa inšpirovať poprednými dizajnovými novinkami do vášho exteriéru.

 

Viete prečo zámková? Zámková sa nevolá preto, že by mala spojenie s históriou a zámockými dvormi. Jej pomenovanie je odvodené od slova „zamknúť“, je totiž vyrobená tak, aby jednotlivé diely do seba zapadli a uzamkli sa. Tento názov vychádza z minulosti, keď sa vyrábalo len pár rozmerových obmien betónových dlaždíc. V súčasnosti má betónová dlažba oveľa širšie vyhotovenie: multiformátová dlažba, veľkoformátová dlažba, dlažba na terasu, ale aj ekologicky hodnotná zatrávňovacia dlažba. Toto všetko ponúka dlhoročný výrobca zámkovej dlažby a betónových prvkov - spoločnosť City Stone Design s.r.o. Okrem toho vám dokáže zabezpečiť aj široký sortiment plotových systémov, palisád, obrubníkov a ďalších záhradných prvkov.

 

top trendy1 city sttoneveľkoformátové betónové platne Granada naturo, hrúbka 8cm, farba dolomite, plotový systém Casser, farba dolomite

 

Aktuálnym trendom sú veľké formáty a  čistý dizajn

 

Jednoduchosť, čistý dizajn a správne nakombinované farby dokážu vytvoriť v priestore neopakovateľnú atmosféru. Veľkoformátové platne Maxima a Maxima kombi v hrúbke 8 cm, a Terrazza Grande v hrúbke 5 cm sú jedinečné farebným prevedením, ktoré je dostupné iba v týchto produktoch. Dve farebné škály – studené odtiene sivá, strieborná, grafitová a teplé odtiene krémová, béžová a pieskovec umožňujú vytvoriť harmonické kombinácie „tón v tóne“ od svetlej farby až po najtmavšiu. Pre dosiahnutie výrazného farebného akcentu možno medzi sebou odtiene ľubovoľne kombinovať. Čistý dizajn jednofarebných sýtych farieb a hladkého povrchu sa dokonale dopĺňa s modernou mestskou architektúrou. Tieto jedinečné formáty dokonale vyniknú na veľkých priestranstvách ako sú pešie zóny, námestia, promenády, ale nevylučuje sa ani využitie v súkromných záhradách, ktoré si vyžadujú originálny prístup.

 

stavebnictvo byvanie city stone dlazbyveľkoformátové betónové platne Maxima kombi, hrúbka 8cm, kombinácia „tón v tóne“ vo farbách krémová, béžová a pieskovec

 

stavebnictvo byvanie dlazby veľkoformátové betónové platne Terrazza Grande, hrúbka 5cm, kombinácia „tón v tóne“ vo farbách sivá, strieborná a grafitová

 

Radšej raz vidieť než stokrát počuť

 

Obrázky, katalógy a odporúčania známych, či čerpanie názorov z rôznych diskusných fór o stavbe a exteriéroch – to všetko sú cenné informácie. No vidieť svoju terasu, príjazdovú cestu ku garáži, či chodník k bazénu a do záhradky ešte pred realizáciou je na nezaplatenie.

Ak vám záleží na finálnom vzhľade vašej záhrady, ale chýba vám predstava ako by mali vyzerať spevnené plochy či nové oplotenie, máte možnosť navštíviť showroomy City Stone Design, kde všetky produkty uvidíte naživo. Zároveň môžete využiť službu bezplatného poradenstva, kde vám odborník na projekty poradí, vypracuje a pošle návrh vašej záhrady.

 

stavebnictvo byvanie city stone design dlazby showroom vo výrobnom závode v Šali

 

Plotové systémy a mobilná aplikácia City Stone Design

Oplotenie je prvá vec, ktorá púta pozornosť pri vstupe na pozemok. Jeho výber preto vôbec nieje jednoduchý. Mal by ladiť v prvom rade s celkovým vzhľadom domu, ale aj k spevneným plochám, ktoré sa často nachádzajú už na ulici v podobe automobilového státia. Z tohto dôvodu je pri výbere plotového systému návšteva showroomu nevyhnutná. Ale ani to nemusí znamenať, že výber bude úspešný hneď na prvýkrát, nakoľko ponuka betónových plotov je dnes veľmi široká. A samozrejme čas hrá v tomto prípade hlavnú úlohu.

Keďže je doba smartfónov a sociálnych sietí, v snahe priblížiť sa k čo najväčšiemu okruhu večne zaneprázdnených zákazníkov City Stone Design vyvinuli pomôcku, ktorá vám výber plotu uľahčí.

Mobilná aplikácia ponúka jedinečnú funkciu modelovania plotových systémov, ktoré si ktokoľvek môže „postaviť“ a porovnať so svojim domom. Vďaka tomu zákazník získa oveľa lepšiu predstavu o tom, aký typ a farba plotového systému najviac sedí k  fasáde, a k ostatným prvkom rodinného domu. Na správne fungovanie aplikácie je potrebné mať v smartfóne kvalitný fotoaparát. Potom si už stačí iba odfotiť priečelie domu a navrhovanie plotu môže začať. Keďže oplotenie sa rieši dlho pred jeho realizáciou, tvorba návrhu pomocou tejto aplikácie hravo vyplní dlhé zimné večery za niečo zábavné a zároveň užitočné. Dostupná je zadarmo v App store alebo v Google play.

 

stavebnictvo byvanie city stone design stačí odfotiť priečelie domu a môžete začať s modelovaním oplotenia

 

stavebnictvo byvanie city stoe designukážka hotového návrhu: plotový systém Metropol, farba granito

 

stavebnictvo byvanie design stone ukážka hotového návrhu: plotový systém Casser, farba latte

 

 

Podrobný popis fungovania aplikácie nájdete na internetovej stránke City Stone Design.

 

 

Pin It