PLP Invest Group s. r. o. je prosperujúca investičná spoločnosť zaoberajúca sa realitnou a stavebnou činnosťou v rámci celého Slovenska. Firma zamestnáva tím najlepších odborníkov, ktorí dokážu vďaka svojim dlhoročným skúsenostiam nájsť tie najvhodnejšie nehnuteľnosti na investovanie.

 

PLP Invest Group 002 1024x768

 

Vybrané nehnuteľnosti firma odkúpi za výhodné trhové ceny, moderne ich zrekonštruuje a predá so ziskom. Ak máte voľné finančné prostriedky, a premýšľate o zabezpečenom zhodnotení svojho kapitálu za relatívne krátky čas a navyše s minimálnym rizikom, spoločnosť PLP Invest Group s. r. o. nechá vaše peniaze pracovať za vás.


PLP Invest Group 003 1024x768

 

Porovnanie s inými druhmi investovania
Len pre porovnanie, banky a bankové spoločnosti v súčasnosti ponúkajú len minimálne zúročenie vložených investícii, zväčša je to do 1%. Investičné fondy začínajú byť zaujímavé až po dlhodobej investícii na obdobie niekoľkých rokov. Akcie a komodity a investícia do nich vyžaduje skúsenosti na strane jednej a taktiež prinášajú riziko straty vkladu na strane druhej. V spoločnosti PLP Invest Group s. r. o. je garantovaný ročný výnos (fixný úrok) 9,5% z poskytnutej investície. Minimálna výška investície je 10.000 EUR a minimálne obdobie dĺžky investície je nastavené na jeden rok. Výplata výnosu sa realizuje po uplynutí dohodnutej doby investície, vyplácanie vopred stanoveného fixného úroku je možné nastaviť aj mesačne, kvartálne, alebo polročne.


Investícia bez rizika
Peniaze, ktoré sa rozhodnete investovať spoločnosť investuje výhradne do nehnuteľností, ktoré sú vopred preskúmané po právnej i technickej stránke. Kalkuláciou predajnej ceny a ceny rekonštrukcie a ich vyhodnotením sa finančné riziko eliminuje na minimum. Financie investora sú tiež kryté nehnuteľnosťami, ktoré sú kupované pod trhovou cenou, sú nezaťažené, ihneď sa rekonštruujú a zvyšuje sa ich trhová hodnota. Je potrebné ešte pripomenúť fakt, že nehnuteľnosti sú likvidné a vždy sa dajú predať.


Lukratívne apartmány pod Kráľovou Holou
Zaujala vás možnosť investície do nehnuteľností? Momentálne spoločnosť PLP Invest Group s. r. o. ponúka na predaj luxusné apartmány v srdci Horehronských hôr pod Kráľovou Holou. Nadštandardne riešené a zariadené apartmány sú vám k dispozícii na spokojné bývanie, oddych a relaxáciu.
Lukratívne 3-izbové apartmány s dvoma kúpeľňami, jedálňou a vlastnou garážou poskytnú vám, vašim známym, prípadne vašim nájomcom všetko, čo potrebujete na ideálny dlhodobejší pobyt alebo krátkodobú dovolenku.

 

IMG 5046

IMG 5047

Apartmán na oddych i ďalšie zúročenie investícií
Prevádzkové náklady každého apartmánu sú riešené tak, aby si ich sám majiteľ mohol nastaviť podľa vlastnej potreby. Kúrenie je riešené prostredníctvom termostatov, ktoré sú v každom byte. Prívod a ohrev teplej vody zabezpečujú bojlery, takže ich prevádzku je možné si regulovať a kontrolovať. Samozrejmosťou je internetové pripojenie a bezpečnostné kamery pri vstupe do budovy a vonkajšie kamery s možnosťou online sledovania.


Veľkým bonusom apartmánových bytov pod Kráľovou Holou je nadštandardné wellness centrum. Nachádza sa tu špičková vírivá vaňa pre 6 osôb, fínska sauna a relaxačné kreslá v oddychovej miestnosti. Ideálne pre vás i turistickú klientelu, ktorá môže byť vašim ďalším investičným a podnikateľským zámerom.


Viac informácií:
www.apartmanypodkralovouholou.eu 
www.plpinvestgroup.sk

Prečítajte si tiež:

Účinná dezinfekcia ničí všetky baktérie a vírusy, vrátane Covid-19

ecoder foto 178 

Pin It