Tradičná česká spoločnosť, zaoberajúca sa výrobou kanalizačných, podlahových, strešných vpustí a lineárnych žľabov od roku 1990. Za tú dobu prešli mnohými zmenami a získali veľmi cenné skúsenosti, ktoré uplatňujú dodnes ako vo výrobných procesoch, tak pri vývoji samotných produktov. 

 

Môžete nám povedať, ako sa voláte? 

Moje meno je Gabriel Mikóczy a som obchodný zástupca spoločnosti Chudej pre Slovensko. 

F9DD6AE4 9758 4006 8B3E F8EE5CF23D4B

Aké novinky ponúkate na tento rok?

Ponúkame lineárne žlaby typu Slimline ako v nerezovej forme, tak aj v čiernej verzii. A druhou, väčšou novinkou sú lapače strešných splavenín o rozmere 160cm odpadu. Je to novinka pre vonkajšie lapače na odvod dažďovej vody z veľkých striech ako sú logistické centrá, obchodné centrá a iné veľké strechy.

Prečo by tieto centrá mali mať váš výrobok?

Mali by ich mať preto, aby im na čas, keď sú prívalové dažde, čo v týchto obdobiach sú, vedeli veľmi rýchlo odviesť vodu zo striech, aby nevznikli nejaké vodné prekážky a veľké nánosy, a tým pádom nevznikne žiadne zatekanie. 

Čo sa týka vašich žľabov, aký je rozdiel medzi minuloročnou a tohtoročnou kolekciou?

Nový dizajnový a technický produkt máme typ Slimline, ktorý predvádzame v tom zmysle, že je tenší, estetickejší a taktiež nenápadný. Naše žľaby sú hlavne do sprchových kútov, nie do vaní. Vane, majú svoje iné špecifiká. Lineárne žlaby sú vyslovene do sprchových kútov, kde ide dlažba či veľkoformátová alebo s menšími formátmi, alebo do liatej podlahy. Celkovo sa dá povedať, že to záleží od dizajnu samotnej sprchy a od predstavy jednotlivého zákazníka. 

DSC 0642

DSC 0646

DSC 0645

DSC 0644

DSC 0643

 

Pin It