DSC 0447

Každá domácnosť je plná rôznych vypínačov. V niektorých prípadoch dokonca ani nemusia pôsobiť esteticky no bez nich by sme sa jednoducho v modernej dobe nezaobišli. Výstava CONECO 2017 nás však presvedčila, že aj taká banalita akou je vypínač dokáže byť nielen estetická, ale aj multifunkčná.

Spoločnosť iNels predstavila inteligentnú elektronštaláciu, vďaka ktorej môžete bezdrôtovo ovládať svoju domácnosť a komfort v nej. Prostredníctvom nej môžete ovládať svetlá, rolety či markízy, brány a garážové dvere. Na základe dektorov takisto môžete monitorovať pohyb či spotrebiče. Vďaka snímačom tiež môžete sledovať a následne analyzovať spotreby vašich energií v systéme ELKO Cloud, ktorý je bezplatnou súčasťou tohto systému RF Control. 

 

DSC 0448

 

iNels okrem toho predstavila inteligentné rádio vo veľkosti vypínača, ktoré vám nielen prehrá hudbu, ale vás aj jednoducho prepojí s rodinou. Takto si môžete dopriať moderné riešenie, ktoré ozvučí váš domov. Produkt LARA prehráva dokonale čistým zvukom internetové rádia, ale aj vašu vlastnú hudbu. Prostredníctvom zariadenia tiež môžete komunikovať s rôznymi časťami bytu či domu a zároveň odsledovať prichádzajúce návštevy, ktoré určite ocenia aj funkciu videotelefón. Vďaka funkcia Audiozóna môžete navyše prehrávať hudbu z centrálneho úložiska kdekoľvek v dome, kde máte LARU uloženú. Jej ovládanie je jednoduché a moderné, vystačíte si so smartfónom.

Dizajn LARY si môžete sami nakonfigurovať podľa vašich predstáv a zadiť ju tak s interiérom.

Pin It