29.3.2017
Krbové kachle už dávno nie sú len spotrebičom na výrobu tepla. Presvedčila nás o tom spoločnosť Thorma, ktorá sa na veľtrhu predstavila hneď niekoľkými novinkami.

 

thorma 01

 

Vďaka elegantnej bielej a čiernej keramike vnáša do sveta interiérových ohnísk nové vyhotovenie krbových kachieľ Cremona Keramik. Podľa slov obchodného manažéra, Petra Ličku, patria takéto farebné úpravy medzi klientmi k najobľúbenejším, sú ľahko kombinovateľné so zariadením nábytku a pôsobia moderne.

 

thorma 02

 

Keramickým povrchom sa môžu pochváliť aj kachle Andorra Keramik, ktoré sa vyrábajú v troch rôznych veľkostiach. Záujemcovia si však môžu vybrať aj model v úprave prírodného mastenca. Okrem toho, že bude v priestore pôsobiť veľmi príjemne, ponúka aj svoje neoceniteľné vlastnosti, ako je rýchle absorpcia energie a na druhej strane aj dlhodobá akumulácia tepla. Krbové kachle Andorra majú až 84-percentnú účinnosť a veľmi nízke emisie.

 

thorma 03

 

Ďalšou novinkou sú výkonné krbové kachle Bilbao Uni s možnosťou voľby podstavca – na jednej nohe, s odkladacím boxom alebo s bočnou lavicou. Sú vhodné do väčších domov alebo na chaty. Jeho nominálny výkon je až 11 kW a maximálny až 17 kW.

text a foto: redakcia

Pin It