Toalety Geberit vedia aj z malého priestoru spraviť oázu pohodlia. Častokrát investujeme do najviac viditeľných prvkov, prečo však raz neinvestovať aj do svojho komfortu?

V expozícií spoločnosti Geberit sa naša redakcia detailne zoznámila s funkciami toalety Geberit AquaClean Tuma. „Toaleta je novinka, ktorú predstavíme aj na ISH vo Frankfurte, v predaji bude od apríla tohto roka. Čo zaujme na prvý pohľad, je dizajnový kryt, takže je jednoduché toaletu zladiť s tlačidlom. Má všetky základná funkcie AquaCleanov, technológiu Rimfree, odsávanie zápachu, sušenie teplým vzduchom, vyhrievané sedadlo a patentovanú technológiu sprchovania WhirlSpray... Jednotlivé funkcie sa ovládajú v nastavení v profile, alebo manuálne, podľa toho, ako je vám to v danej chvíli príjemné,“ informovali nás z marketingového oddelenia firmy Geberit. Prvé použitie toalety s integrovanou sprchou je pre ľudí vždy výnimočným zážitkom, vtipným spôsobom nás o tom presvedčila aj video kampaň s názvom „Môj prvý raz.“ Už ste ju videli?

Geberit 2

Geberit 1

Absolútnym highlightom bola dizajnová toaleta AquaClean Mera, ktorá predstavuje celkom inú úroveň komfortu. Od ostatných toaliet sa odlišuje už na prvý pohľad vďaka chrómovému krytu. V priestore vyzerá akoby levitovala. Ako sme sa dozvedeli, na jej dizajne a funkciách sa pracovalo päť rokov. Mnohé jej funkcie sú patentované a aj keď je nabitá technikou, jej inštaláciu zvládne každý inštalatér. Nás zaujal napríklad bezdotykový mechanizmus a automatické otváranie a sklápanie, vyhrievanie WC sedadla, jemná dámska sprcha alebo technológia splachovania TurboFlush. AquaClean Mera je v predaji len od septembra 2015, aj za krátky čas si však stihla nájsť priaznivcov, vysokú predajnosť tohto modelu zaznamenali v Prahe. Mera je ideálnou voľbou do luxusnej kúpeľne či do dizajnového hotela. Od apríla sa dá navyše ovládať aj aplikáciou v telefóne.

geberit wc

Pin It