12.6.2013

 

Letné slnko nás láka tráviť celé hodiny na čerstvom vzduchu. V záhrade alebo na letnej terase preto príde vhod pohodlné sedenie či ležadlo. Nechajte sa inšpirovať horúcimi novinkami od spoločnosti GARDIN s. r. o., ktorá ponúka široký sortiment záhradného nábytku a doplnkov od popredných svetových výrobcov.

 

Štýlové raňajky
Vychutnať si dobré jedlo v príjemnom prostredí terasy vždy poteší. A to nielen ráno. Moderná záhradná súprava Teakman v umelom ratane, v kombinácii s hliníkovým rámom a podrúčkami z teakového dreva, poskytuje príjemné zázemie pre posedenie či stolovanie. Súčasťou súpravy sú textilné „polstre" v béžovej farbe so snímateľným čalúnením. Záhradná súprava je navyše stabilná voči UV žiareniu a odolná proti vplyvom počasia. So skladovaním takisto nebudete mať žiaden problém, pretože stoličky sú stohovateľné.

 

Gardin 01 Teakman

 

Elegantná pauza
Atraktívnu sedaciu súpravu Smart môžete umiestniť kdekoľvek – do exteriéru, interiéru alebo zimnej záhrady. Sedacia časť je vyrobená z umelého ratanu, ktorý dopĺňajú hnedobéžové textilné polstre a vankúšiky značky Sunbrella. Elegantné línie nožičiek z brúseného hliníka, pripomínajúce lesklé stuhy, dodajú vášmu interiéru či záhrade úplne nový švih.

 

Gardin 02 Smart

 

Exkluzívny relax
Robustné ležadlo Teakman si vás získa nielen dynamickými líniami a exkluzívnym vzhľadom, ale aj pohodlím, ktoré poskytuje. Môžete si komfortne oddýchnuť, spokojne chytať brondz alebo si dopriať krátky osviežujúci spánok. Podobne ako rovnomenná sedacia súprava, aj tento solitér ponúka kombináciu kvalitného umelého ratanu s hliníkovým rámom a teakovým drevom.

 

Gardin 03 Teakman lezadlo

 

Obed s nádychom exotiky
Máte chuť na niečo originálne? Luxusná a zároveň pohodlná jedálenská súprava Fox z kvalitného a veľmi odolného umelého ratanu zaujme svojím výpletom, ktorý pôsobí naozaj netradične, ba priam exoticky. Na vašej terase či v záhrade sa bude vynímať aj vďaka nevšednému tvarovaniu nábytku. Stoličky si pritom môžete vybrať vo verzii s opierkami alebo bez nich. Súčasťou súpravy sú UV stabilné textilné sedáky značky Sunbrella v béžovej farbe so snímateľným čalúnením. Doska stola je osadená bezpečnostným sklom, pod ktorým nájdete praktický odkladací priestor.

 

Gardin 04 Fox dinning

 

Pohodlná siesta
Sedacia súprava Fox Lounge vám dopraje priestor. Veľkoryso riešené kreslá totiž ponúkajú dostatok miesta na sedenie aj široké pohodlné opierky. Atypický dizajn súpravy navodzuje prímorskú atmosféru a tvarovanie umožňuje využiť spodnú časť ako nenápadnú odkladaciu plochu, v ktorej si nájde svoje miesto nejedna obľúbená kniha či časopis.

 

Gardin 05 fox lounge

Nezabudnuteľný večer

Osemdielna moderná záhradná súprava Ningbo, vytvorená z umelého ratanu a pevného hliníkového rámu, urobí radosť nielen vašej rodine, ale aj vašim hosťom či priateľom. Ak potrebujete široké sedenie na družné rozhovory pri vínku alebo pri záhradnej grilovačke, súprava v tvare poloblúka je ideálna, pretože používateľov prirodzene navádza ku vzájomnej interakcii. Výhodou je aj variabilita jednotlivých segmentov, ktoré sa dajú jednoducho dokúpiť.

 

Gardin 06 Ningbo

 

text a foto: GARDIN s. r. o.

 

 

 

 

 

Pin It