13.6.2013

 

Jedným z najdôležitejších aspektov pri návrhu terasy je okrem jej umiestnenia aj výber materiálu, z ktorého bude postavená. Ten by mal mať v prvom rade vlastnosti zodpovedajúce jej využitiu a vzhľad nadväzujúci na architektúru domu.

 

abw 01 plazaDlažba Plaza od ABW – Austria Beton WerkÚtulná terasa s moderným dizajnom
Ak si plánujete vytvoriť na terase útulnú atmosféru a zároveň chcete ísť s dobou, neobíďte Platne ABW Hacienda Montana. Vizuálne sa podobajú na lámaný kameň. Ich hrany sú jemne nepravidelné, dokonca ani boky nie sú zahladené, čím vytvárajú prirodzene prírodný dojem aj pri vystavaní do schodíkov alebo stupienkov s odhalenými bokmi. Z ktorejkoľvek strany sa na platňu pozriete, vidíte v nej lámaný kameň. Povrch jednotlivých platní strieda viacero tvárí – reliéfov tak, aby uložený celok vytváral terasu s prírodnou štruktúrou. Či už chcete vytvoriť rovnú plochu alebo kaskádovité terasy a schody, ABW Hacienda Montana splní vaše predstavy do najmenšieho detailu. Patrí medzi tie dlažby, ktoré máte chuť pohladiť rukou a precítiť ich povrch. Práve istá mäkkosť štruktúry povrchu je kľúčom k príjemnej atmosfére, ktorú táto dlažba dokáže vytvoriť.

 

abw 02 hacienda montana   Dlažba Hacienda Montana od ABW – Austria Beton WerkFrancúzska terasa uprostred Slovenska
Francúzsko, Provensálsko, Stredomorie, Azúrové pobrežie, ktorékoľvek z týchto slov vyslovíte, poviete zároveň šarm, štýl, noblesa, či krása. Tieto pocity sú ukryté aj v dlažbe ABW Plaza, inšpirovanej stredomorskými námestiami. Zatvorte na chvíľu oči a predstavte si nekonečnú azúrovú hladinu, levandule a vašu terasu. Má krásnu, jemne melírovanú farbu, hrajúcu odtieňmi lastúr s citlivými prechodmi farieb pripomínajúcimi zvlnené more. Dlažba ABW Plaza Multiformát strieda rôzne formáty a veľkosti, čím vytvára dômyselne previazanú štruktúru liniek a farieb. Hrany sú takisto jemne zvlnené. Na bokoch nájdete praktické medzerníky, aby jednotlivé platne krásne dosadali k sebe a vytvárali rovnomerne uloženú štruktúru. Z tejto dlažby vyžaruje nekonečný pokoj. Na kávičku, na spomienky alebo jednoducho na relax. C'est la vie.

 

Inšpirujte sa nekonečnými možnosťami betónu na www.abw.sk

 

text a foto: ABW

 

 

 

Pin It