18.6.2015

 

 

Záhrada je jednou z prvých vecí, ktorú si všimnú vaši susedia a priatelia. Je zrkadlom svojho majiteľa a napovie viac než tisíc slov. Jej úpravu preto netreba v žiadnom prípade podceniť či zanedbať.

 

barabas 01

 

Skvelý pocit domova navodzujú nielen nádherné interiéry. Rovnako dôležitá je prístupová cesta k domu, dobre pokosený trávnik a takmer žiadna záhrada sa dnes nezaobíde bez vonkajšej terasy. Tá podstatne rozširuje obytný priestor domu a najmä počas letných mesiacov sa stáva vyhľadávaným miestom odpočinku, miestom, kde si vychutnáte šálku kávy alebo posedenie s priateľmi. Pri výbere materiálu na jej realizáciu by ste sa mali obrniť trpezlivosťou a zozbierať dostatočné množstvo informácií, čo znamená hodiny strávené na internete alebo u predajcov.

 

barabas 03

 

Jedným z možných riešení je použitie prírodného kameňa, napríklad granitu, ktorý vyniká nezvyčajnou krásou a spĺňa podmienky aj tých najnáročnejších domácich pánov. Má to len jeden háčik – kde naň vziať a nekradnúť? Popri vysokej kvalite je totiž charakteristický aj vysokou cenou. „Na Slovensku je nedostatok dobre opracovateľných a vysoko kvalitných prírodných kameňov, použiteľných v exteriéroch a také materiály ako granit, je možné zaobstarať len dovozom zo zahraničia. Preto sa z hľadiska ceny zaraďuje medzi luxusné produkty," vysvetľuje situáciu Kristián Jakab zo spoločnosti Barabáš Slovensko.

„Stále viac ľudí však vo svojej záhrade túži po prvkoch s nezvyčajným granitovým vzhľadom. Riešením práve pre nich je náš nový unikátny produkt Granitová dlažba Perfetto Navona. Má vzhľad granitu, vlastnosti a výhody dlažobného kameňa a to všetko za štvrtinovú cenu," dodáva riaditeľ Jakab, ktorého spoločnosť je výhradným dovozcom tohto produktu na Slovensku.

 

barabas 02


Granitová dlažba Perfetto Navona dostala svoj názov podľa jedného z najznámejších rímskych námestí, Piaza Navona. Ľudí láka predovšetkým svojou výnimočnou atmosférou, na ktorej má svoju zásluhu aj originálna granitová dlažba. Neuspokojte sa pri výbere dlažby do svojej záhrady s čímkoľvek, Perfetto Navona je doteraz najkvalitnejšia napodobenina granitu. Vždy, keď sa po nej prejdete, budete mať pocit, akoby ste sa preniesli na nádherné rímske námestie.

 

barabas 04

 

Spoločnosť Barabáš Slovensko sa zameriava na nové možnosti v oblasti dizajnu exteriérov a nové technológie, ktoré dokážu produkty vzhľadom a cenou priblížiť širšiemu spektru zákazníkov. Viac informácií na stránke www.dlazba-perfetto.sk.

 

text: Daniela Belešová
foto: Rethro

 

 

Pin It