Rodinné wellness sa v dnešnej uponáhľanej dobe stáva už akýmsi štandardom vybavenia domácností. Popri mnohých spotrebičoch, ktoré nám šetria čas máme neustále zhon a niekam sa ponáhľame. Po náročnej práci každý z nás určite ocení, ak má príležitosť plnohodnotne si oddýchnuť. Počas týždňa si zvyčajne plánujeme, kam cez víkend pôjdeme relaxovať, pokiaľ nám to samozrejme čas, financie a okolnosti dovolia. Čo ak však nemáme energiu sa neustále niekam presúvať a náš relaxačný víkend odkladáme? Zaujímavým alternatívnym riešením je vybudovanie vlastnej sauny, vírivky alebo Swim Spa bazéna. Vychutnať si rodinnú atmosféru v pohodlí vlastného wellness je výhoda, ktorú určite oceníme.

 

titulna

 

Sauna

Priaznivé účinky saunovania súvisia s komplexným zrelaxovaním nášho organizmu. Saunovanie je výbornou prevenciou ochorení, posilňuje našu imunitu, napomáha s detoxikáciou a očistením organizmu. V neposlednom rade poskytuje priestor na stretnutia s našou rodinou a priateľmi.  Jedinečné sauny CLEARLIGHT prispievajú k liečbe, zmierneniu príznakov mnohých ochorení a zranení, znižovaniu hmotnosti, zlepšeniu pokožky a celkového stavu tela i mysle.

 

galeria2

 

Vírivka

Liečivé účinky vody sa prejavujú v uvoľňovaní napätia vo svaloch, zlepšení mobility, upravení krvného tlaku a zlepšení krvného obehu. Dostatok tekutín očisťuje naše telo, organizmus detoxikuje a zbavuje stresu. Pri výbere vírivky je dôležité, aby poskytovala masáž celého tela, nielen jednotlivých častí. Vírivka musí byť technologicky dokonale prispôsobená a maximálne pohodlná. Terapeutické účinky, ktoré majitelia kvalitných hydromasážnych víriviek MARQUIS zaznamenávajú, sú viditeľné. Napomáhajú odbúravať stres, zmierňujú bolesť svalov, poskytujú úľavu pri artritíde a odstraňujú nespavosť.

 

doclanku 1

 

galeria5

 

 

Swim Spa bazén

Pre všetkých priaznivcov relaxu, športu a zábavy sú Swim Spa hydromasážne bazény s protiprúdom ideálnou voľbou s celoročným využitím. Oproti klasickému bazénu šetria miesto v záhrade, aj účty za energie. Swim Spa bazény MARQUIS okrem celoročného plávania, relaxu, či hydromasáže sú využiteľné i na športové aktivity ako aquafitness, aquabike, aquajump.

 galeria4

 

Pripravila: A. Kubicová

Foto: Domostav Energo

Pin It