3.4.2013

 

Spoločnosť CIUR a. s., výrobca celulózovej fúkanej tepelnej izolácie CLIMATIZER PLUS, si dala na základe ISO, ktorým sa riadi, záväzok opätovne certifikovať firmy realizujúce tepelnú izoláciu tejto značky.

 

Vuno hlavna

 

Certifkácia aplikačných firiem sa uskutočnila koncom marca 2013 vo výrobných priestoroch spoločnosti CIUR a.s. v Brandýse nad Labem za účasti školiteľov v oblasti použitia celulózovej tepelnej izolácie v rekonštruovaných, ale aj pasívnych a nízkoenergetických stavbách. Súčasťou výkladu bolo zároveň oboznámenie sa s tepelnou fyzikou v nových typoch konštrukcií, obľúbených u zákazníkov, ktorí preferujú izoláciu CLIMATIZER PLUS, a to s dôrazom na dodržanie skladbových zložení. Na záver podujatia bola vykonaná aj písomná skúška zo znalostí aplikačných firiem. Dokumenty tejto certifikácie sú ako obvykle k dispozícii u výrobcu tepelnej izolácie. Za výrobcu viedol certifikáciu Miroslav Straka v oblasti tepelnej fyziky. Na všeobecné použitie izolácie poukázal František Buráň, nové skladbové zloženia priblížil Mojmír Urbánek. S obchodnými poznatkami oboznámil prítomných Ján Horák a certifikáciu zavŕšil Peter Hreus skúsenosťami z praxe.

 

Opätovnú certifikáciu absolvovali aplikačné firmy z daných regiónov: alcomplet izolácie, s.r.o. Košice, DIMImax, spol. s r.o. Zlaté Moravce, EKOCLIM, s.r.o. Poprad, LK-Servis Slovakia, s.r.o. Košice, p. Dušan Jančar LYNX Piešťany, TECTUM NOVUM, a.s. Nové Zámky, TGH, spol. s r.o. Poprad, TopTerm, s.r.o. Šaľa, p. Michal Čermák TopTerm Izolácie Bratislava, p. Ján Verešík Banská Štiavnica, VUNO HREUS, s.r.o. Žilina.

 

zdroj: VUNO HREUS

 

 

 

Pin It