24.10.2013

 

Pri zariaďovaní interéru často zdôrazňujeme dizajnové kúsky nábytku, doplnky či kvalitné osvetlenie. Vedeli ste však, že celkový dojem z miestnosti vytvárajú steny? Riešenie je poruke – stavte na tapety z kolekcie Dieter Bohlen Collection 2015.

 

Impoltrade 01
Vliesové fototapety vnesú do miestnosti atmosféru živej prírody.

 

Nová kolekcia tapiet je ladená v duchu romantiky, prírody a umenia. Ihneď si vás získa harmóniou farieb, vzorov, motívov i nádychom nefalšovaného luxusu. Ktorákoľvek z tapiet tejto kolekcie dodá každej miestnosti neopakovateľnú atmosféru.

 

Impoltrade 02
Vliesová fototapeta veľkomesto; rozmery: 250 x 100 cm, skladá sa z jedného dielu.

 

Moderné vliesové tapety spoločnosti ImpolTrade sú v ponuke v mnohých štýloch a dizajnoch: zámocké, abstraktné, kvetinové, jednofarebné, so štruktúrou. Týka sa to aj samolepiacich tapiet a fólií, s ktorými hravo zvládnete renováciu dverí, nábytku a ďalších povrchov.

 

Impoltrade 03
Luxusná vliesová fototapeta z kolekcie Dieter Bohlen – Červený krokodíl.

 

Z vliesových fototapiet je na výber až 60 rôznych dizajnov a papierové fotoapety si môžete vyberať z 300 rôznych dizajnov v 20 rozmeroch.

 

Impoltrade 04
Fototapeta orchidea; rozmery: 310 x 219 cm, skladá sa z troch dielov.

 

„Náš domov je tam, kde môžeme byť sami sebou. Doma sme slobodní; tu sa môžeme zhlboka nadýchnuť a relaxovať. Tento súkromný priestor odráža naše vnútorné ja, tu môžeme nájsť vnútorný pokoj. Náš životný priestor si zaslúži osobitnú pozornosť!" Týmito slovami približuje novú kolekciu tapiet, nesúcich jeho meno, spevák Dieter Bohlen.

 

text: Barbara Turčíková v spolupráci s firmou Impol Trade/www.tapety-folie.sk
foto: Impol Trade

 

 

 

Pin It