O tom, že biela je nadčasová farba, nepochybuje nikto z nás. Ak však chcete dosiahnuť harmóniu domova, skúste namiesto bielej kuchyne vo vysokom lesku porozmýšľať nad drevodekorom duba, ktorý v týchto časoch zažíva svoju renesanciu.

decodom seria tirol

Aké nové trendy v rámci kuchýň prorokujú na tento rok odborníci zo spoločnosti Decodom? Podľa Tomáša Masaryka z marketingového oddelenia dosiahnete príjemný pocit vďaka prirodzenému charakteru dubového dreva. Výrobca nábytku to predviedol v Nitre na novom farebnom vyhotovení kuchyne Katy a nábytkovej série Tirol s dekorom Dub riviera rustic mountain. „V rámci kuchýň sme okrem pridania duba tiež rozšírili ponuku farieb. Naša ponuka modelov a predných plôch je v podstate zastabilizovaná, takže teraz sa sústreďujeme na technické vybavenie, vnútorné výsuvy a ukladacie mechanizmy,“ povedal T. Masaryk.

Kuchyňa Katy je obľúbeným modelom aj preto, že nie je len typickým reprezentantom klasických rustikálnych kuchýň. Aj keď jemne patinovaný vzhľad a romantické tvarovanie k tomu smerujú, zákazník si ju vie doplniť lesklými plochami a grafitovou šedou či čiernou a spraviť z nej kuchyňu v modernom štýle. Takéto unifarby doplnené drevodekorom sú momentálne obľúbené.

decodom kuchyna katy

Tomáš Masaryk našej redakcii predviedol aj kreatívne riešenie úložných priestorov obývačky Magic. Zaujímavým prvkom je na nej otočný karusel – otočné poličky, ktoré sú ľahko dostupné. Môžete ich nechať viditeľné, alebo zakryť štruktúrou dreva. Skrinka sa vďaka možnosti natočenia prispôsobí akémukoľvek uhlu stien. A pretože sa myslelo aj na bezpečnosť, sklo vo vitrínach je bezpečnostné a zásuvky majú brzdný systém. Ďalšou novinkou v expozícií Decodomu na výstave Nábytok a bývanie 2018 boli aj nové online aplikácie, ktoré uľahčujú výber nábytku a tiež použitie virtuálnej reality pri zariaďovaní interiéru.

decodom obyvacka magic

text: redakcia
foto: redakcia

Pin It