10.4.2014

 

Spoločnosť Tubadzin už tridsať rokov pôsobí ako líder v oblasti inovácií pri výrobe obkladov a dlažieb. Široký štýlový sortiment jej zaručil mnohé významné ocenenia a svojimi originálnymi a vkusnými obkladmi a dlažbami oslovuje široké spektrum záujemcov o moderný a jedinečný dizajn.

 

ingema pozvanka

 

Svetové turné Tubadzin Design Days oslovuje významných architektov a dizajnérov a vo svojej prezentácii spája prvky kreativity, zážitku, emócie, dizajnu a umenia. Predstavuje kolekcie obkladov a dlažieb, navrhnuté známym módnym návrhárom Maciejom Zienom, ktorý sa tentoraz inšpiroval svetovými metropolami (Berlín, Monako, Londýn,Paríž, Tokio, Barcelona). Slovenskí dizajnéri a architekti majú počas prezentácií Tubadzin Design Days jedinečnú možnosť zoznámiť sa s návrhármi obkladov a dlažieb, vymeniť si skúsenosti, diskutovať o nápadoch a zdrojoch inšpirácie a nadviazať nové profesionálne kontakty.

 

ingema dizajnerMaciej ZienAkcia sa nezameriava len na profesionálnu oblasť, ale chce pohladiť aj všetky zmysly, a to nezabudnuteľným emotívnym, gastronomickým a kultúrnym zážitkom (obohateným o ochutnávku svetových vín), ktorý sa na prítomných hostí prenáša v podobe nových inšpirácií na vytvorenie vlastných obkladov a dlažieb v pripravovanej súťaži. (Návrhy posudzuje odborná porota a sú odmenené atraktívnymi cenami.)

 

Kto je Maciej Zien?
Svetový módny návrhár a dizajnér štýlových interiérov sa narodil v roku 1979 v Lubline. Ako 17-ročný debutoval odvážnymi modelmi na súťaži mladých módnych návrhárov. Od roku 2000 aktívne pôsobí vo Varšave a pozíciu vo svetovom módnom priemysle si buduje aj mnohými prestížnymi oceneniami v oblasti módy a dizajnu. Od roku 2009 aktívne spolupracuje so značkou TUBADZIN, popredným európskym výrobcom obkladov a dlažieb. O rok neskôr toto činorodé partnerstvo vyústilo do založenia značky ZIEN HOME, ktorá zarezonovala nielen v Poľsku, ale aj vo svete.

 

zdroj: Ingema

 

 

 

Pin It