29.7.2015

 

 

Zabudnite na kúpeľňu len ako na hygienické zázemie. Nová architektúra a dizajn očistnej oázy sa podriaďujú štýlu, ktorému sa vo svete hovorí „lifestyle- friendly". Odráža charakter svojich majiteľov a preberá status plnohodnotnej miestnosti v dome, na jednej úrovni s obývačkou či spálňou. Predstavujeme vám štyri pravidlá novej kúpeľne.

 

kupelna 201501 01 kerasan

foto Kerasan

 

Trendy kúpeľní čoraz viac odrážajú individualistického ducha. S osobným prístupom sa aj tento priestor postupne mení na pôsobivé súkromné útočisko, ktoré charakterizuje záľuby svojho majiteľa. Nechýbajú tu preto audio a fitnes vybavenie, fotografie a rozličné suveníry z ciest. Čas strávený v kúpeľni sa výrazne predlžuje, pretože človek si pobyt v nej naplno vychutnáva. Jej bežnou súčasťou sa tak stávajú komfortné kreslá, pohovky na leňošenie, textílie, obrazy, knižnice alebo poličky s umeleckými dielami či zberateľskými pokladmi.

 

kupelna 201501 02 arlexitalia

Glamour si nenápadne razí cestu aj do kúpeľne, punc exkluzivity jej dodáte pomocou mramoru, číreho či brúseného skla, zlatých a kovových odleskov. foto Arlexitalia

 

kupelna 201501 03

1. Kompaktný púder Dior Nude Air, 2. batéria Axor Starck Gold, 3. rúž Collistar Icon Lipstick Gold, 4. lampa Inspiring Trees od Insideherland, 5. pánsky parfum Valentino Uomo, 6. sada dávkovačov a stojanov do kúpeľne od George Home.

 

kupelna 201501 04 burgbad

Kúpeľňa ako stredisko vodného živlu púšťa do svojho priestoru oveľa viac prírodných elementov, čo v nej spolu s veľkými zasklenými plochami vytvára outdoorový charakter. Okrem dreva či jeho imitácií sa v nej dokonalo vynímajú kožušiny a ďalšie haptické materiály, exteriérový nábytok a najmä množstvo rastlín. foto Burgbad

 

kupelna 201501 05

1. koberec Cuckooland, 2. unisex vôňa Voyage d´Hermés, 3. stojany na kvetiny Tonfisk, 4. bytový parfum L´Occitane Winter Forest, 5. kravská koža od Furniture Village, 6. vankúš Gant.

 

kupelna 201501 06 laufen

foto: Laufen

 

text: Anna Salvová
foto archív: firiem

 

Článok si môžete prečítať v magazíne Top trendy v bývaní 2015.

 

 

 

 

Pin It