3.4.2013

 

V moderných kuchyniach, kúpeľniach a ďalších miestnostiach nahrádza sklo čoraz častejšie iné materiály. Výhodou použitia sklenených povrchov je vznik veľkých jednotných plôch s hladkou štruktúrou a mnohými estetickými prednosťami.

 

Guardian 01

 

Jednou z najpopulárnejších farieb interiérového skla je biela. Táto farba zdôrazňuje avantgardný charakter miestnosti a vypovedá aj o čistote a ľahkosti priestoru. Naviac opticky zväčšuje miestnosť a prináša pocit sviežosti. Ako docieliť v bytoch a nebytových priestoroch efekt snehovo bielej? Spoločnosť Guardian pripravila pre milovníkov minimalizmu a sviežosti v interiéroch špeciálny produkt – DecoCristal SuperWhite – lakované dekoračné sklo, ktoré vášmu interiéru dodá nepoškvrnenú belosť.

 

Guardian 02

 

Tento produkt sa vyrába z takzvaného skla float, na ktoré sa z jednej strany nanáša biela organická farba. Tá po vyschnutí dodáva sklenému povrchu krásny lakovaný efekt. Takýto materiál možno využiť vo väčšine miestností, najlepšie sa však osvedčilo v kuchyniach a kúpeľniach. Navyše, na rozdiel od ostatných technologických riešení sa farba na sklo nanáša už vo fáze výroby a sklo sa vyrezáva na príslušný rozmer, čo výrazne znižuje produkčné náklady. Sklo DecoCristal SuperWhite je k dispozícii aj vo verzii s priehľadnou bezpečnostnou fóliou. Ak praskne, zostane sklo na fólii, čo znižuje nebezpečenstvo úrazu. V spojení s produktom CristalGuard je lakované dekoračné sklo vhodným riešením aj pre sprchové kúty, najmä vďaka jednoduchej údržbe a ochrane pred koróziou či stratou farby.

 

zdroj: Guardian

 

 

 

Pin It